Navigáció

Üdvözlök minden kedves ide látogatót. A save-my-soul.gp oldalt azért hoztam létre, hogy személyes jellegű bejegyzéseket, de főleg kritikákat tegyek közzé nagyon sok témában, bár tény, hogy leginkább színházi és/vagy zenei téren, hiszen számomra ez jelenti az oxigént. És nem túlzok. A "zene nélkül mit érek én" írja körül legjobban az érzéseimet ezzel kapcsolatban. Broadway-függő vagyok, sőt meg merem kockáztatni, hogy szakértő vagyok a téren, ezért rengeteget írok is arról a közegről, a művészekről, előadásokról, fellépésekről. A magyar színművészeket is nagyra becsülöm, a Budapesti Operettszínházba járok legtöbbször, az ottaniakat ismerem leginkább, de persze más színházakról is olvashattok a blogomon. Olykor esély lesz fanfictionre is, mivel imádok írni. Amúgy Viki vagyok, 22 éves, pesti lakos. Várok az oldalon mindenkit szeretettel, aki kíváncsi az irományaimra.

 
 
Havi kedvenc

OKTÓBER

Nos, számomra egyértelmű volt, hogy erre a hónapra ezt a csodát pakolom ki! Köztudott, hogy a magyar musicalvilágból, sőt lényegében a magyar művészvilágból nekem Kerényi Miklós Máté az etalon már évek óta! Ez pedig nem is fog változni! A nők között Vágó Zsuzsi, a férfiak közt pedig ő az, aki letaszíthatatlan arról a bizonyos képzeletbeli trónról! Ennek több oka is van, amiket majd egyszer alaposan kifejtek nektek, most azonban csak címszavakban térek ki rá: Máté egyrészt hatalmas tehetség mind színészileg, mind hangilag. Lényegében bármit képes eljátszani, a tehetségének fénye pedig állandóan beragyogja a színpadot! Emellett egy fantasztikus Ember is, és ezt higgyétek el, nem a vakvilágba mondom, hanem személyesen tapasztaltam meg többször is, hála az égnek! Elképesztően sajnáltam az apja és a válása körüli botrányok miatt. Minden az ő fején csattant, és hiába telt el azóta már több mint egy év, még mindig ő sínyli meg az egészet! Sajnálom, ha nyers leszek, de akkor is le kell írnom: csalódtam a volt feleségében, Dancs Annamariban. Pedig anno szerettem emberileg is. Most már inkább úgy nyilatkozom róla, hogy hihetetlenül jó szubrett, az egyik kedvencem az operett műfajában! De hogy folyamatosan aláássa Máté emberi méltóságát, számomra elfogadhatatlan. Máté sem nyilatkozik róla rosszat, neki sem kellene. Pláne, ha már egyszer saját bevallása szerint tovább tudott lépni. Akkor tegye azt! Az apja pedig tisztázódott, sőt én kiállok Kerényi Miklós Gábor mellett, aki nélkül az Operettszínház elég gyors tempóban indult el lefelé a lejtőn...legnagyobb bánatomra. Mátéra visszatérve: nem érdemel ennyi gyűlölködő kommentet és felé tanúsított utálatot, megvetést. Részemről továbbra is csak szeretetet, tiszteletet és elismerést fog kapni, mert ő a LEGJOBB MűvészEmber kicsiny országunkban! A választott videóról pedig annyit, hogy ez a dal fantasztikus, még a 33. születésnapi koncertjén hallottam először, illetve ezen a bizonyos fellépésen is ott lehettem! Hatalmas élmény volt! Ó, és nem mellesleg ő maga írta ezt dalt! Csak mondom... azért ha valaki tényleg meghallgatja a szöveget, akkor észreveheti, milyen mély érzések lakoznak ebben az emberben! Imádom!

 
Megírásra várnak

¤ Színházi rovat: A legnagyobb kedvenceim
¤ Szívek szállodája 1-7. évadok összegző kritikája
¤ TOP 10: Örök kedvenc klasszikus Disney meséim
¤ Őt mégis miért utálják: Chad Michael Murray
¤ Rómeó és Júlia francia musical 2001 és 2010
¤ TOP 10: Mexikói telenovellák színészei/színésznői

 
Cikksorozatok

¤ Élő videók
¤ Hallmark filmek
¤ Broadway
¤ Őt mégis miért utálják
¤ Telenovella dalok élőben
¤ Sorozatok, amik véget értek
¤ Színházi rovat
¤ Akik nem lettek endgame
¤ Hét videó a hétre
¤

 
Toplisták

¤ TOP 5: Kedvenc koncertek
¤ Glee toplisták
¤ The Vampire Diaries toplisták
¤ Musicalepizód
¤ TOP 5: Eurovíziós Dalfesztivál 2017 döntő
¤ TOP 20: Esperanza Mia éneklős jelenetek
¤ TOP 20: The Voice US mentorok közös produkciói
¤

 
Chat

 
Cserék

A barátaim oldalait teszem ki, illetve blogos oldalakkal cserélek! Jelentkezzetek a chatbe! :)

Ninaa & Amy & Loreyna & Cassie & ElenaZed & Kat & Szandi & Eszter & Reina & Angelika & Mina & Szabe &

 
Ajánlók

Október...

sorozata: Gyilkos elmék
filmje: A szerelem illata
könyve: A boszorkányok elveszett könyve
dala: Soldier
művésze: Kate Rockwell
előadása: Mean Girls (Bajos csajok)

 
Információ

Szerkesztő: Viki
Téma: Blog
Nyitás: 2016.06.14.
Design: Fruzsi {#06}
Egyéb kód: Efruse

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A blogolásom

Broadway Loves Celine Dion

2017.07.19. 16:22, Viki

Totál rákattantam a Broadway témára. Vagyis ez így nem igaz, hiszen nem most indult a musicalek iránti mániám, ahogy az amerikai tehetségeket sem most kezdtem el szeretni. De itt a blogon észrevehettétek, milyen sűrűn írok bejegyzést ebben a témában. Előre szólok, nem is áll szándékomban leállni. Naponta több Broadway-hez kapcsolódó videót szoktam megnézni, az ihlet pedig minduntalan el is kap közben! Most sem volt ez másképp, ahogy ezt a 14 - igen, tizennégy - csodavideót bámultam. Megjegyzem, hogy már kb. ötvenszer láttam mindegyiket, ha nem többször. Az 54 Below étterem rendszeresen ad otthont Broadway-rendezvényeknek, ami lényegében arról szól, hogy az étkezni vágyó embereket műsorokkal szórakoztatják a New York-i színházak neves színművészei. Emlékszem a legelső ilyen Broadway posztomnál, amikor Laura Osnes-t és duettpartnereit elemeztem, már leírtam, de most sem bírok magammal: mázlista amerikaiak! :D <3 A lényeg, hogy az egyik ilyen rendszeres esemény a "Broadway Loves...", aminek a lényege, hogy alapul vesznek egy híres előadót, és a dalait éneklik el, sokszor totál átdolgozva, más értelmezésben. Megható vagy akár humoros is lehet az egész, attól függ, hogy tálalja az adott művész! Először szemezgetni akartam csak a videók közül, de úgy gondolom, nincs jobb módja jobban megismertetni veletek a Broadway-színészeket annál, mint hogy ezerrel pakolok ki videókat. Nem egy ilyen "Broadway Loves..." volt már, idővel mindegyiket összeszedem, első körben viszont azokat a blokkokat hozom, amikor Céline Dion dalokat tártak a jelenlévők elé, mégpedig eszméletlenül jól! A videók a 2015. január 9-i dalolós esten lettek rögzítve. Most szólok, a bejegyzés hosszú lesz (egyszóval majd tessék a "Bővebben"-re kattintani :D)!

Lauren Kennedy - That's The Way It Is

Azzal kezdeném, hogy Laurennek van egyfajta hangszíne. Nem tudom és nem is szeretném körülírni, hogy értem ezt, a videó helyettem is elárulja. A színésznő bőven kapott amúgy hideget a néptől a közösségi médián keresztül erre a fellépésre. Van zenei hallásom, így két dolgot tudok mondani. Ha Céline-t "keresitek" benne és nem vagytok nyitottak, nem fog tetszeni, és igen, a vége felé már érzékelhetően nem tudja kiénekelni rendesen a hangokat. De hogy élvezhetetlen lenne? Ezt nem mondanám egyáltalán. Nem ő a legtehetségesebb a világon, a hangokat sem képzi szerintem kifejezetten jó helyen, de hallottam már másban énekelni, és azért néha éreztem libabőrt, még ha itt nem is! Az pedig határozottan a pozitív oldalra írható nála, hogy mennyire élvezte az egészet! Tényleg szórakoztatta a közönséget, pláne amikor direkt poénkodott dal közben. A vokalisták amúgy szerintem csak rontottak az összképen, mert nem mindig éreztem köztük a harmóniát. Lauren nem a legjobb, de nem tudom, miért kell alázni őt kommentekben vagy bármelyik közösségi oldalon emiatt. Igenis meg lehet hallgatni, és a végén lévő taps az ékes bizonyítéka annak, hogy a jelenlévők élvezték a produkciót! :)

Taylor Louderman - The Reason

Emlékszem, amikor ezt a videót először láttam, tátva maradt a szám. Azóta is olykor megfeledkezem magamról közben, és a végén kaparhatom fel az államat a padlóról. Taylor 24 éves volt, amikor ezt elénekelte, mégpedig úgy, hogy sokan megirigyelhetnék. Alázattal nyúlt ehhez a gyönyörű dalhoz, kipakolta benne a szívét-lelkét, mindezt lenyűgöző hanggal tette! Ez volt az első videó, amit láttam tőle, korábban nem hallottam énekelni, így duplán ütött a felvétel. Azóta is rendszeresen meghallgatom. Persze, az eredeti verzió örök, de nekem nagyon tetszik ez az energia is, amit ez a fiatal tehetség pakolt bele! Szinte végig komolyan nyomja, de azért a végén megenged magának egy gyors Céline-imitálós poént, amin jót derülnek a nézők is. Eszméletlenül jó, komolyan!

Daniel Quadrino - Taking Chances

Egyik kedvenc Céline-dalom...eleve sírógörcsöm van tőle, erre felmegy ez a srác a színpadra, és még inkább érzelmi mélypontra taszít. A maga egyszerűségével (a szó legnemesebb értelmében), lazaságával gyorsan leveszi az embert a lábáról. Már konkrétan akkor látszik a színpadi jelenléte, amikor még el sem kezd énekelni, csak áll ott fent. Imádom az ilyen embereket! Aztán az első hangnál pofán csap a felismerés, hogy mintha valami angyal énekelne, vagy nem is tudom. Aztán amikor felerősödik a szám, vele együtt pedig Daniel hangja is, már komolyan tátja a száját az ember tőle! A tehetségét számtalanszor bizonyította már egyébként a színpadon és fellépések alkalmával, sőt még dalokat is ír!!! Tuti lesz róla bejegyzés, mert egy csodának tartom őt...is! :D <3

Kelly King - The Power Of Love

Akármikor hallom meg Céline előadásában, zokognom kell, annyira betalál a szívembe. Esküszöm, továbbra is imádom Céline-től, de most először érzem azt, hogy Kelly feldolgozása egy hajszállal nagyobb kedvencem lett (bár az előbbi videó is közel járt hozzá, de Daniel és Céline esetében kiegyezem egy döntetlenben. :D). Ezen is sírok, de itt még a sokkolódás sem maradhat el. Hiába láttam már rohadt sokszor, ugyanúgy leesik az állam közben, nem is egyszer. A váltások és hajlítások, amiket leművel benne, hihetetlenek! Szinte végig ráz a hideg, miközben hallgatom! Határozottan az egyik legnagyobb tehetség, akivel "találkoztam", hála az internet csodájának. És te jó ég, az a whistle regiszter, amit a vége felé olyan eszméletlenül durván kitart! Mariah Carey a fénykorában volt erre képes utoljára! Nagyon durva, pláne az, ahogy utána olyan könnyedén visszavált hiba nélkül, mint ahogy mi a levegőt vesszük. A whistle-re nem tudok igazán magyar megfelelőt, de talán a tükörhang illik ide. Nem sokan képesek rá, főleg nem ennyire gyönyörűen!!! A modális és falzett regiszter FÖLÖTT helyezkedik el, tehát nem egyszerű. Nem véletlen, hogy kevesen képesek szépen megénekelni! A borzongás még percekkel a videó megnézése után is tartani szokott nálam, de rendszerint megtapsolom, amikor magamhoz térek! Automatikusan. És még a tányértörés sem zökkentette ki őt, bár felfigyelt rá. Profizmus, emberek!

Donna Vivino - All By Myself

Bár oda meg vissza vagyok a színházi Művészekért, mert a többségükben lehetetlen csalódni...de nyilván van bennem egy kis "félsz", amikor látom, hogy valaki egy ilyen kaliberű Céline Dion nótát vállalt be. Ez nem ellenük szól, de valljuk be, bátor dolog Céline-től énekelni, még úgy is, ha bőven rejtőzik benned tehetség. Ugyanis ez már egy másik szint. És a videót látva többször is szembetűnő, hogy még Donna is készíti fel magát azokra a bizonyos hangokra, amik a vége felé vártak rá. Mivel vérprofi, nem izgulta szét az egészet annyira, hogy teszem azt végig remegett volna a hangja, sőt!!! Szinte hiba nélkül énekelte végig. Mondjuk bíztam benne, hiszen ha valaki a Wickedben játszott már Elphabát (és Donnára ez bizony igaz), akkor annyira nem kell parázni a hangok miatt. Itt pedig alaposan bebizonyította, hogy méltó volt ő éveken át arra a szerepre! Bravó!

Jessica Vosk - Pour Que Tu M'aimes Encore/If That's What It Takes

Bár Jessica már elmúlt 30, amikor debütált a Broadway-n, de azt hiszem, elmondható, hogy megérdemelt helye van ott! Imádom, hogy az elején a francia verziót kezdi el énekelni, aztán mielőtt átvált angolra, megkönnyebbülten benyögi, hogy "Megcsináltam", még én is elkezdek nevetni, amikor nézem. Amúgy lehet, én vagyok hülye, vagy már agyamra ment Céline, de olykor, másodpercek törtrészében szerintem rohadtul hasonlít Jessica hangja az eredeti előadójéra! De szóljatok, ha szerintetek menjek kimosni a füleimet. :D Még annyit muszáj az orrotokra kötnöm, hogy annyi energiával adja elő, amire a zseniális zenészek is rásegítenek, hogy rendszerint elsírom magam, miközben a videót bámulom. Nem is tudom, hogy fogalmazhatnám meg...talán az a legmegfelelőbb szó, hogy katartikus. Igen, totál ilyen hatást kelt. Eszméletlenül jó!

Adrienne Warren - Because You Loved Me

Mielőtt megnéztem volna ezt a videót, Adrienne-ről nem sokat tudtam. Azóta viszont feltűnt két olyan sorozat 1-1 részében is, amit nézek: Zsaruvér és Quantico. Azonnal megismertem. Hogy miért? Mert ez elég nagy hatással lett rám! Szerintem nem véletlen, hogy tavaly Tony-díjra jelölték, ugyanis nagyon-nagyon tehetséges ez a csaj! A fejhangjait imádom, és elképesztően tetszett a dalban a bridge rész. Szerintem pazarul adta elő! És nem ez volt az egyetlen fellépése az este folyamán... <3

Lauren Kennedy & Charlie Brady - All The Way

Frank Sinatra híres dala, amit a művész halála után Céline elénekelt, és úgy csinálták meg, mintha együtt énekelnék. Nos, a bejegyzést Laurennel kezdtem, és még nincs vége, ugyanis még egyszer énekelt az étteremben aznap. Viszont akkor már a párjával, akivel egyébként tavaly össze is házasodtak. Hátast nem dobok tőlük, bár Charlie hangszíne nagyon tetszik, viszont annyira aranyosak, hogy lehetetlen nem szeretni a videót. Tartom magam ahhoz, amit Lauren szólójánál jeleztem felétek: tuti nem fog tetszeni, ha nem vagytok nyitottak, mert alapvetően szerintem Céline dalok nem is igazán illenek Lauren hangjához. Na meg van valami, amit amúgy én nem csípek benne túlzottan...az, amikor orrhangon énekel. Mert sajnos néhány hangot úgy képez. Ez nálam fájó pont, mert ezt nagyon nem szoktam szeretni. Itt is zavaró ugyan, de mondom, kompenzálják azzal, milyen édesek.

Kate Rockwell - I Drove All Night

Egy újabb Céline-dal, ami az egyik legnagyobb kedvencem tőle. És kivételesen nem fogom agyondicsérni a Broadway-színésznőt, aki előadta. Egyáltalán nem volt borzasztó, de Kate ennél sokkal jobbra is képes. Egyszerűen be kell látni, hogy ez túl magas volt neki. Minden értelemben. Tündéri végig és hozza a tőle megszokott humoros fonalat, már az elején is a "Jöhet a szélgép" megjegyzésével, és tényleg nagyon cuki, de konkrétan a legelső hangot nem a helyén énekli. Mondom, nem hallgathatatlan vagy füldugó-gyanús, azonban nekem azért is meglepő, mert hallottam már párszor énekelni, és legtöbbször fantasztikus! Ez viszont valóban nem sikerült neki túl jól, ha engem kérdeztek. Talált el hangokat, még a kitartottak közül is, de olyan erőltetett volt az egész. A technika, amivel ezt elnyomta, nem a legjobb véleményem szerint. Nem is szoktam gyakran csekkolni ezt a videót, mert a végére már nekem fáj a torkom. Azért sajnálom, mert tényleg imádom ezt a dalt, és jó lett volna sokkolódni rajta. Így maximum annyiban sokkolt, hogy Kate-től jobbat vártam. Sajnos nekem ez a leggyengébb a produkciók közül.

Jeremy Jordan - It's All Coming Back To Me Now

Jöhet az éles váltás? A legrosszabb után íme a legjobb, leghidegrázósabb, legtökéletesebb! Egyszerűen epic, epic és EPIC!!! Nincs rá jobb szó! Ha hetente ötször-hatszor nem nézem meg, érzem, hogy valami hiányzik az életemből. Jeremy eleve egy létező csoda, akire szerintem illik az őstehetség jelző, de amit itt művelt, az már tényleg nem e világi! Nem vagyok vele elfogult, még ha úgy is tűnik olykor. De mit lehet tenni, ha ez már a perfekt kategórián is magasan átugrik? Gyerekek, ne utáljatok, de határozottan jobb, mint az eredeti! Nem Céline-t írom le ezzel, hiszen fergeteges az a nő, és ez a dal az egyik legszebb mind közül, de Jeremy olyasmit művelt vele, amire nincsenek megfelelő szavak! Életem legjobb majdnem 8 perce ez a videó!!! Egyedül ez az ember képes olyan libabőrt okozni, ami az elejétől a végéig szüntelenül tart nálam!!! Jeremy egyszerre komoly és vicces, ezzel csak még pár lapáttal rápakol a produkcióra! Amikor a vokalistákkal "állatkodik", már sírva röhög az ember...bár én jóval előtte elkezdem, mert tiszta idióta! :D A hangja szerintem maga a mennyország, mindig, amikor azt hiszem, ennél tovább már nem lehet fokozni, ő erre szépen rácáfol. És miután véget ér, mindig több perc kell, hogy megtaláljam az államat, mert nem szimplán leesik tőle, de még el is gurul. Tapsvihart neki!!! A Supergirl sorozatot nézők mindenképp csekkolják, mert hölgyeim és uraim, ő itt az a csodapasi, aki Winn-t játssza!!!!

Adrienne Warren - I Surrender

Íme ismét Adrienne, egy újabb gyönyörű Céline dallal. Egyúttal pedig a kedvencem Adrienne-től! Amikor már azt hittem, ennél jobban nem fog már tetszeni, mert az fizikai képtelenség, rátett még egy méretes lapáttal! Annyira durván jól tud rekeszteni ez a nő, hogy sírhatnékom van a tehetségétől! Bár az első kitartott hang nem sikerült tökéletesre - nem mintha ez probléma lenne -, de utána már full hibátlanul nyomta el, sőt! Ahogy már jeleztem, az agyam is eldobom tőle! Az átvezető rész enyhén szólva odab*szott, elnézést a kifejezésért. A váltóhangja elképesztően jó helyen van, egész nap el tudnám hallgatni!

Ashley Spencer - My Heart Will Go On

A világhírű, szerintem simán legikonikusabb Céline dalnak tartott szám is elhangzott ezen az estén. Bevallom, én már unom a Titanic betétdalát, annyira, hogy Céline-től jó ideje meg sem hallgatom (kivéve, amikor nem is olyan régen előadta a Billboard Music Awards-on a, hiszen azt nyilván megnéztem), és olykor nézek meg feldolgozásokat. Szép dal, sírós, akárcsak a film, de nálam már beütött az a pont, hogy nem szívesen hallgatom meg, mert a csapból is ez folyt egy időben, holott bármennyire szép dal, vannak ennél csodásabb dalai is Céline-nek. Oké, a Céline-téma részemről lezárva. Arra viszont muszáj kitérnem, hogy Ashley milyen csodás volt! Eleve egy imádnivaló, hatalmas tehetséggel megáldott nőnek tartom, aki az egyik nagy favoritom a Broadway brigádból. De az, hogy mennyire frenetikusan adta elő ezt a számot, már szinte körülírhatatlan! Ráadásul rengeteg humort is vitt bele, a nyaklánctól totál kibuktam, meg amikor elszúrta a szöveget egy pillanatra. Annyira látszik, hogy Jeremy Jordan felesége! Mindkettő tiszta lökött és ZSENIÁLIS! <3

Ariana DeBose & Kate Rockwell - Tell Him

Céline és Barbra Streisand duettje, te jó ég!!! Na, ez a dal már sokkal jobban ment Kate-nek, talán jobban is passzolt hozzá, nem tudom. Amúgy ügyesek voltak a lányok, még ha a vége felé már nem is mentek nekik túlzottan a magas hangok. Egy dolgot bánok kicsit: azt, hogy végig ennyire elpoénkodták. Félreértés ne essék, imádom, amikor kifordítva, viccesen adnak elő az emberek valamit...mint például Ashley a Titanic film dalát, vagy a férje, Jeremy azt a majdnem 8 perces csodát, és még sorolhatnám. De...na jó, megpróbálom normálisan körülírni a problémámat. Akiket említettem, ők a poénkodást is komolyan vették, ellenben Ariana és Kate esetében nem ezt érzem...nem tudom, érthető-e, amiről hadoválok. A lányoknál nálam inkább az figyel be, hogy paródiaként akarták lenyomni az egészet. Szerintem ez speciel nem az a dal, aminél ez megengedhető. Szeretem őket, és mondom, nincs hiba a hangjukban azon kívül, amit már említettem, de nem rajongok azért, ha egy egész dalon át paródiát nyom valaki. Ettől még taps nekik, és bár színházban még nem sodorta össze őket egy előadás sem, de néhány hónappal ezután közös estjük volt az 54 Below színpadán, nem véletlenül, hiszen határozottan harmonizál a hangjuk egymással! :)

Ashley Spencer & Jeremy Jordan - Beauty and the Beast

Ennél jobb zárása nem is lehetne ennek a posztnak. Az egyik kedvenc Disney-mesémben is felcsendülő gyönyörű dalt adta elő ez a fantasztikusan tehetséges házaspár! Ráadásul pont a napokban néztem meg ismét az idén elkészült filmváltozatot, amit amúgy volt szerencsém a premiert követően a moziban is megnézni. És komolyan mondom, sírok, annyira gyönyörű Ashley és Jeremy feldolgozásában... Céline és Peabo Bryson nagyon odatették anno, így érdemes felkötnie annak a gatyáját, aki feldolgozza, de nem vicc, nekem elképesztően tetszik ettől a két tehetségtől is! Lehet, hogy épp azért, mert belevitték a saját stílusukat, és nem az volt a céljuk, hogy leutánozzák az eredetit. Plusz mivel az életben is egy párt alkotnak, automatikusan árad a szerelem a színpadon közben, és a jellemük is megmutatkozik. Értem ezt arra, hogy két csupaszív és állandóan humorbombán csücsülő egyénről van szó, akik tényleg úgy adják elő komolyan, mégis viccesen, ahogy kell! A Szörny-imitálástól egyszerűen kész vagyok, könnyeket törölgetve tudok röhögni rajtuk, ugyanakkor a kellő komolyságot is belevitték, ezáltal hajlamos vagyok azért is sírni, mert olyan gyönyörű. Szerintem ezt tényleg csak azok fogják megérteni, akik megnézik a videót! Egy dolgot viszont muszáj a végére megjegyeznem, mégpedig általánosságban az összes videóról: remélem, Céline látta őket, vagy legalább néhányat, mert úgy gondolom, egy előadónak mindig hatalmas elismerés, ha mások eléneklik a dalait, hát még az milyen jó érzés lehet, hogy akik ezeket elnyomták, értik is a dolgukat! :D <3

Még nincs hozzászólás.
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!