Navigáció

Üdvözlök minden kedves ide látogatót. A save-my-soul.gp oldalt azért hoztam létre, hogy személyes jellegű bejegyzéseket, de főleg kritikákat tegyek közzé nagyon sok témában, bár tény, hogy leginkább színházi és/vagy zenei téren, olykor esély lesz fanfictionre is, mivel imádok írni. Amúgy Viki vagyok, 22 éves, pesti lakos. Várok az oldalon mindenkit szeretettel, aki kíváncsi az irományaimra.

 
 
Havi kedvenc

JANUÁR

Szerintem a havi kedvencek részlegben nem tudok könnyen elszakadni a musicalektől, vagy legalábbis a musicalekben szereplő színészektől. Megint egy ilyen videót választottam most, a 2018-as év első hónapjára. Próbálok nem sírni, de akármikor hallgatom ezt a dalt az Anastasia musicalből, elkap a sírógörcs, a végére pedig minimum bekönnyezem. Annyira gyönyörű. Bár még mindig a Rudolfból az Értem születtél-t tartom a legcsodálatosabb duettnek ebben a zenés műfajban, de hosszú évek óta most először egy dal nagyon közel került a number one státuszhoz, és bizony hajszál híja volt, hogy letaszítsa. Ez pedig még engem is meglep, mert álmomban nem képzeltem volna, hogy lesz olyan dal valaha, ami ilyen hatással lesz rám, és hogy képes lesz megközelíteni az örök elsőt. Ennek bizony sikerült. Christy Altomare és Derek Klena már mondhatni összeszokott páros, hiszen 2012-ben egy másik előadásban is szerelmespárt játszottak, és együtt varázslatot vittek végbe ennél a dalnál (is). Stephen Flaherty zenéje és Lynn Ahrens dalszövege csak hab a tortán. Libabőr megállás nélkül! A könnyeimet említettem már?

 
Megírásra várnak

¤ Színházi rovat: A legnagyobb kedvenceim
¤ Szívek szállodája 1-7. évadok összegző kritikája
¤ TOP 10: Örök kedvenc klasszikus Disney meséim
¤ Őt mégis miért utálják: Chad Michael Murray
¤ Rómeó és Júlia francia musical 2001 és 2010
¤ TOP 10: Mexikói telenovellák színészei/színésznői

 
Cikksorozatok

¤ Élő videók
¤ Hallmark filmek
¤ Broadway
¤ Őt mégis miért utálják
¤ Telenovella dalok élőben
¤ Sorozatok, amik véget értek
¤ Színházi rovat
¤ Akik nem lettek endgame
¤ Hét videó a hétre
¤

 
Toplisták

¤ TOP 5: Kedvenc koncertek
¤ Glee toplisták
¤ The Vampire Diaries toplisták
¤ Musicalepizód
¤ TOP 5: Eurovíziós Dalfesztivál 2017 döntő
¤ TOP 20: Esperanza Mia éneklős jelenetek
¤

 
Chat

 
Cserék

A barátaim oldalait teszem ki, illetve blogos oldalakkal cserélek! Jelentkezzetek a chatbe! :)

Ninaa & Amy & Loreyna & Cassie & ElenaZed & Kat & Szandi & Eszter & Reina & Angelika & Mina & Szabe &

 
Ajánlók

Január...

sorozata: The Gifted
filmje: Sorsügynökség
könyve: Confess - Vallomás
dala: Kapsz még egy esélyt
művésze: Demi Lovato
előadása: Rebecca

 
Információ

Szerkesztő: Viki
Téma: Blog
Nyitás: 2016.06.14.
Kód: Efruse {#05}

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
save my soul.
I tried to wash the scars and marks from under my skin But you're etched in me like stone.
A blogolásom

TOP 20: Esperanza Mia éneklős jelenetek

2017.08.02. 08:37, Viki

Nagyon szeretem a mexikói és az argentin sorozatokat is...azt hiszem, ezt már nem egyszer említettem. Az Esperanza mía még 2015 áprilisában kezdődött Argentínában, egészen 2016 januárjáig tartott. Nálunk pedig nem sokkal a finálé után, februárban indult hódító útjára Isten áldjon, Esperanza címmel. Októberben ment le az utolsó epizód. Én természetesen végignéztem, mert egyrészt Lali Esposito a női főszereplő, akit már nagyon régóta imádok, másrészt baromira megtetszett a történet is! Eleve csábító szerintem olyan sztorit bámulni, amiben a tiltott szerelmet szó szerint lehet érteni, hiszen egy pap szerelembe eséséről beszélünk. Ott van például a Tövismadarak, igaz, hogy az nem lett happy end. Sőt töredelmesen bevallom, hogy régen imádtam a Jóban rosszban sorozatot (jó ideje nem a régi már, így évek óta nem nézem), viszont már kb. hét éve, hogy volt a Betty és Tamás atya sztori, és emlékszem, akkor már nem rajongtam a sorozatért, de miattuk bámultam, mert imádtam a történetvezetésüket. Azóta is szívesen nézem vissza a jeleneteiket. Valljuk be, az ilyen románcok mindenkit (a nőket szinte biztosan) a képernyők elé szegezik. Nos, az Esperanza mía pedig amellett, hogy a tiltott szerelem alakulását tekintve izgalmas lehet, még a humort is erősen magában hordozza. Sokszor sírógörcsöt kaptam a részek alatt...a röhögéstől! :D De ha már itt tartunk, komolyabb momentumok is voltak, egyszóval valóban minden megvan a sorozatban, ami csak kell. Még a zene is!!! Ugyanis nem egyszer dalra fakadtak benne, legnagyobb örömömre, hiszen oda meg vissza vagyok attól, ha egy filmben vagy szériában énekelnek. Úgy gondoltam, megpróbálkozom a lehetetlennel, és az emlékeim alapján igyekszem összehozni egy TOP 20-as listát a dalolós pillanatokból. Már most tudom, hogy maradnak le kedvenc jeleneteim, de sajnos minden nem fér ide.

20. Nada Es Imposible (Los Solaris)

Angela Torres (Lola), Minerva Casero (Dominga), Franco Masini (Pedro) és Stefano de Gregorio (Federico) erősítették a sorozatban a tinédzser vonalat. Bár rengeteg ellentét volt köztük (főleg a srácok közt), de végül együttest alapítottak, és elő is adtak egy-két dalt közösen. Köztük volt ez is, ami első hallásra megtetszett, ráadásul imádom hallgatni a hangjukat. Bár inkább Franco az, akinek imádom a hangját, de olyan jó az összehang köztük, hogy öröm hallgatni, amikor együtt dalolnak. Alapvetően szerintem vannak valóban kiemelkedőbb tehetségek is a szériában, de tényleg lehetetlen nem imádni ezeket a gyerekeket. :D <3 Ez a szám pedig hamar el tudja érni, hogy dúdolgassa az ember.

19. No Tengo Nada (Eva)

Az Evát megformáló Natalie Perez az egyik olyan személy az Isten áldjon, Esperanza-ban, akinek a hangjától lemegyek hídba! Hidegrázós, főleg a mély hangjai. A dalnak főleg a verse része tetszik amúgy, a refréntől nem vagyok elájulva, részben ezért sem került előrébb, de Natalie-t imádom, ezért tényleg itt volt a helye a listában.

18. Cuatro Brazos, Cuatro Piernas (Julia/Esperanza)

Még a sorozat elején Esperanza elnyomta Fabiana Cantilo énekesnő egyik híres dalát egy szórakozóhelyen. Tomas Fonzi karaktere, vagyis Maximo ekkor figyelt fel a lányra, később számos bonyodalmat okozva. Ez a szám annyira pörgős, Lali Esposito pedig olyan energikusan adja elő, elképesztően imádom! Ahogy már a bevezetőben le is írtam, imádom ezt a csajt, egyik legnagyobb kedvencem! <3 Nem is titkolom, éneklés terén is őt tartom a legszuperebbnek a sorozatban szereplők közt (lányok közt biztos), vérprofi, ez kétségtelen!! Mondjuk aki figyelemmel követte a szériát, szerintem ezt alátámasztja. :D A videó elején van némi beszéd, az éneklés maga 0:50-nél indul.

17. Como haremos acapella (Esperanza)

Egyik nagy kedvencem, amikor a zárdában kezd el csak úgy, zene nélkül énekelni Esperanza, Tomas atya pedig meghallja. Ezután kicsit beszélgetnek, végül a férfi pap ráveszi, hogy folytassa. Imádom, hogy először az orrát befogva énekel, és csak utána enged fel...míg meg nem jön Genoveva nővér. Zseniális, ahogy átmegy dúdolásba, aztán elhallgat. :D Csúcs!

16. Haré Lo Que Sea (Lola & Pedro)

Imádtam ezt az iskolai musical blokkot. Bár Angela hangja nekem nem a kedvencem, ezt úgy értsétek, hogy tőle sosem borzongok (márpedig nálam csak azok lehetnek ultra nagy favoritok, akiknek a hangjától libabőr van ezerrel), viszont azt határozottan hallom, hogy szépen énekel. Franco-ról már ecseteltem, hogy nagyon bejön az énekhangja. Együtt pedig csodásan szólnak, ez a dal pedig gyönyörű. Lehetetlen lett volna nem felpakolni a listámra.

15. Me Muero Por Vos zongorával (Esperanza)

Szerintem nálam ez az angyalhang kategória! Nem túlzok. Sírógörcsöm van, akármikor hallgatom meg. Eleve oda vagyok ezért a dalért (külön érdekességként megjegyzem, hogy Florencia Bertotti írta, akit mi a Csacska angyal főszerepében ismerhetünk), édes mindegy, hogy milyen verzióban hallom, mindenféle értelemben a második örök kedvenc számom a sorozatban, bár tény, hogy így zongorával a leginkább könnycsalogató számomra. Pláne, ha azt is figyelembe veszem, hogy mindig pacává olvadok, akármikor énekel úgy, hogy Tomas közben nézi őt. Olyankor rohadtul úgy érzem, hogy szívecske formájúvá alakulnak a szemeim, hogy aztán patakokban folyhassanak lefelé a könnycseppjeim. Nem tréfálok, odáig vagyok attól, amikor Tomas atya hallja őt énekelni. <3 Szomorú, hogy a nálunk leadott részeket alaposan megvágták, ez a momentum pedig így sikeresen kimaradt. Pedig szerintem fontos pillanat. <3

14. Tengo Esperanza finálé (Esperanza & apácák)

0:20-nál indul az éneklés. Jaj, a főcímdal! Akármikor csendült fel a szériában, éreztem a késztetést, hogy táncoljak. Hát még a finálé alatt, amikor már pláne érzi a néző az örömmámort, hiszen ez kb. az utolsó előtti-előtti jelenet volt, amikor már minden a legnagyobb rendben volt a karakterekkel. Sőt a dalolászás után még volt egy nagy bejelentése Espinek, csak még boldogabbá téve Tomast...aki ekkor már a férje, és ikreik is vannak. Mondjuk utóbbi ki is derül a videóból. :D Egyszóval a hangulat a tetőfokon, és szerintem lehetetlen ülve maradni, miközben Esperanza énekli. <3

13. Gloria zongorával (Esperanza)

Emlékeztek, hogy azt írtam, pacává olvadok, akármikor hallgatja Esperanzát éneklés közben a pap? Nos...most nézzétek meg ezt, és lehet tippelni, túléltem-e, amikor először láttam. Szerintem nem kell sokat filózni, hogy megállapítsátok a halál beálltát: "a pillanat, amikor Tomas arcát először mutatták". A dal meseszép így zongorakísérettel. Bár a pörgős változat, vagyis az eredeti előrébb van a listámban, de annak más oka van. Alapvetően talán jobban is tetszik összességében a gyors változata, azonban az is egyértelmű, hogy így sokkal hidegrázósabb, nagyobbat üt.

12. Siempre Brilla El Sol (Esperanza)

Clara nővér elhagyja a zárdát - ugyanis spoiler jön: ő Esperanza édesanyja, amiről a lány nem is tud -, ám előtte még Esperanza egy nagyon szép dallal búcsúztatja a szeretett nővért. 1:05-től nézzétek, előtte párbeszédek zajlanak. Miközben pedig énekel, szerintem komolyan meg tud hatódni az ember. Nem mellesleg hadd jegyezzek meg csak egy valamit... TOMAS ATYAAAA! Igen, tudom, fogjam be, már tudjátok. :D <3

11. Seré (Esperanza)

Egy újabb csodadal, amit nem tudok megunni. Szerintem kijelenthetem, hogy a sorozatban hallható számok közt ez a harmadik favoritom. A duett és szólóverziója egyaránt a mániám! Erre a helyre most a szólót pakolom ki. Ebben a felállásban persze mindössze Esperanza képzelődik, miközben énekel, hiszen Tomas ekkor még nagyon is pap, de hát a fantáziadús lány megoldja a dolgot. :D <3 Annyira gyönyörű szerintem ez az egész momentum...aki nem szurkol a szerelmükért, az egyszerűen nem normális. Mármint nézzetek rájuk! <3

10. Necesito (Esperanza)

A Necesito az első dal, amit hallottam a sorozatból anno, és azonnal elvarázsolt. Néha sírhatnékom is van tőle, bár az biztos, hogy ezen a jeleneten állandóan könnyezem, ha megnézem. Ahogy Espi énekel ennek a tündéri kisbabának, az embernek automatikusan könnyek szöknek a szemébe. Ezen az sem segít, hogy kintről Esperanza anyukája hallgatja. <3 Szerintem tényleg könnyfakasztó pillanat, erre a dal és a baba a garancia.

9. Ave Maria (Esperanza)

1:35-nél kezdődik az ének, ezt gondoltam, már rögtön az elején tisztázom. Az egyik nővér nagynénje ment férjhez nagy szerelméhez, Tomas adta őket össze az asszony kérésére. Azt azonban nem tudja a pap, hogy a nő kívánsága volt az is, hogy valaki énekelje el az Ave Maria-t, és természetesen Esperanza volt az, aki kénytelen volt, hiába ellenkezett sokáig. Tomas szemében a könnyek mindent elárulnak. Elképesztően szép... <3

8. Me vuelvo loco por vos (Tomás)

Újabb finálés részlet, és végre hallhattuk Tomast énekelni! Szerintem minden néző erre várt! A férfi ekkor már irtó boldog volt, hiszen megtudta, hogy az ikrek mellé hármasikreik fognak születni... :D :D Annyira látszik rajta az öröm, miközben énekel...és ahogy táncol!!! Hűűű! Amúgy Esperanza reakciója, amikor elkezd dalolni, hatalmas! :D Ahogy a Tengo Esperanza esetében is írtam, annyira érződik a finálé hangulat. Imádom.

7. Amo (Esperanza)

A pillanat, amikor Tomas atya először hallotta énekelni Esperanzát. A kocsiban állt neki a rádióval együtt nyomni Axel szépséges dalát. Imádom ezt a jelenetet...is. Ezután már nem volt visszaút, Tomas szép lassan (vagy gyorsan, a fene tudja csak) beleszeretett többek között a lány hangjába. <3

6. Gloria (Esperanza & apácák)

Kb. 0:50-hez érdemes tekerni. Egyébként elárulom, soha nem volt ilyen durván röhögőgörcsöm a sorozat folyamán, mint ennél a dalnál. Ahogy a partin az apácák elkezdik énekelni a kvázi egyházi éneket, aztán Esperanza szervezkedésének hála meglepetésszerűen átvált az alap pop stílusba, és az emberek elkezdik lereagálni, komolyan könnytörölgetve röhögök. Tomas atyán vagyok kész teljesen. Pap létére egy pillanatra sem botránkozik meg a dolgon, hanem baromira élvezi...mondjuk mit vártunk egy olyan embertől, aki a pappá szentelése előtt rockbandában volt? :D

5. Tu Dolor (Joaquin)

Luciano Pereyra véleményem szerint az egyik legzseniálisabb ember a bolygón. Komolyan. Emlékszem, már pakoltam is ki róla videót a blogra, ha jól rémlik, Havi Kedvenc részlegbe került ki egy élő fellépésével. Rohadtul imádom a pasit, és elképesztően boldog voltam, mikor megláttam a sorozatban. Ugyanis igen, benne volt néhány epizódban, Joaquin atyát játszotta, akit amúgy hamar megszerettem jelleméből fakadóan is. Többször is dalra fakadt amúgy, ez a momentum pedig határozottan az egyik nagy favoritom. Csodálatosan énekel, közben pedig az embernek már csak azért is zokogni van kedve, ahogy Esperanza és Tomas nézik egymást.

4. Jurame (Esperanza)

2:10-hez tekerjétek, előtte még burkoltan Tomasnak ajánlja a dalt, ami amúgy a legnagyobb kedvencem mind közül! Ebből is látszik, hogy nem vagyok elfogult szerintem, hiszen ha az lennék, és a dalt nézném egyedül, simán első helyre pakolom a videót. Nincs ennél gyönyörűségesebb dal a sorozatban, ráadásul hangterjedelmét tekintve is irtó erős! Jobban belegondolva egyébként simán tehettem volna előrébb, viszont mivel sokat pofáztak bele, pont akkor, amikor már kezdené az ember állatira átérezni, sajnos nem tudom előrébb pakolni. A dal ettől még a legek legje számomra, Lali hangjára nincsenek szavak, és arra, ahogy átérzi. Bravó!

3. Seré (Esperanza & Joaquin)

Mi az, ami jobb a szólóban előadott Seré-nél? Nos, a válasz roppant egyszerű: a duett változat, mégpedig a két legcsodásabb hanggal! <3 Lali és Luciano magasan a legtehetségesebbek éneket tekintve a szériában, ehhez kétség sem fér! Borzongatós, ahogy együtt éneklik ezt a mesés számot, mindezt gitárkísérettel megbolondítva. Oda meg vissza vagyok tőle, nem véletlenül lettek dobogósak. Muszáj megemlékeznem gyorsan valakiről, aki már nincs köztünk. A dalolás közben betoppan két srác, és a Juanjo-t alakító Santiago Vazquez sajnos tavaly év végén, 27 éves korában elhunyt...majdnem egy héttel a bátyja esküvője után. Ez rettentő szomorú. Emlékszem, hogy sírtam, mikor megtudtam, főleg a testvére és a felesége miatt, akiket már lassan 10 éve imádok! Nem mindig jön rám emiatt már a sírás, de az biztos, hogy amikor ennél a dalnál hirtelen felbukkan, kicsit elérzékenyülök. :( <3

2. Me Muero Por Vos cumbia verzió (Esperanza)

A második örök kedvenc dalom cumbia verziója szerintem az egyik legütősebb a sorozatban. Ha engem kérdeztek, a latin zenék közt, sőt úgy általánosságban a zenei műfajok közt ez az egyik legnehezebb. Rettenetesen imádom, ha valaki jól tud cumbiát előadni. Lali Esposito pedig határozottan azok közé tartozik, akik képesek rá. Imádom, ahogy élvezettel adja elő, és mindenki körülötte imádja. Még Esperanza ellenfele, Eva is majd szétpukkad a méregtől, hiszen érzékeli, mennyire jó a csaj. Tomas rohadt édes, látszik, mennyire imádja, amikor Espi dalra fakad! :D <3

1. Como haremos rock (Esperanza & banda)

Próbálom lelőni magam és kicsit visszavenni, ha rockról van szó, és eskü, nem elfogultságról van szó, hogy a Como haremos rock verziójára esett a választásom, mint a legek legje, de basszus...tehetek róla, hogy ennyire beszippantott? Egyszerűen zseniális az egész, rohadtul egyben van minden, ráadásul Tomas kezében ott az elektromos gitár, amitől csak még inkább fel kell mosni engem a padlóról. Szerintem a dal ezen változata jobb is, mint az eredeti. <3 Csúúúúcs!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók