Navigáció

Üdvözlök minden kedves ide látogatót. A save-my-soul.gp oldalt azért hoztam létre, hogy személyes jellegű bejegyzéseket, de főleg kritikákat tegyek közzé nagyon sok témában, bár tény, hogy leginkább színházi és/vagy zenei téren, olykor esély lesz fanfictionre is, mivel imádok írni. Amúgy Viki vagyok, 22 éves, pesti lakos. Várok az oldalon mindenkit szeretettel, aki kíváncsi az irományaimra.

 
 
Havi kedvenc

OKTÓBER

Abban biztos voltam, hogy Shakira videót pakolok ki erre a hónapra, csak azt nem tudtam, mit és honnan válasszak, melyik fellépésről. Aztán a 2011-es Rock In Rio zenei fesztiválra esett a választásom, amikor Madridban lépett fel az énekesnő. Dönthettem volna egy rohadt híres, csapból folyós dal vagy egy frissebb szám mellett, mivel természetesen azokat is imádom, de úgy gondoltam, inkább egy olyat pakolok ki, ami évek óta az egyik legnagyobb kedvencem, és bár közkedvelt nóta, igenis alulértékelt mondjuk egy Whenever, Wherever-hez képest. Az Inevitable még 1998-ban jelent meg, szóval távol áll a "friss" jelzőtől, de elképesztő, és szerintem ez Shakira egyik legjobb száma. Imádom, amikor valahol előadja. Megjegyzem, itt Budapesten is elnyomta, legnagyobb örömömre! Egy csoda volt élőben! <3 Shakira határozottan az egyik legnagyobb kedvencem, az egyik legtehetségesebb művész!

 
Megírásra várnak

¤ Színházi rovat: A legnagyobb kedvenceim
¤ Szívek szállodája 1-7. évadok összegző kritikája
¤ TOP 10: Örök kedvenc klasszikus Disney meséim
¤ Őt mégis miért utálják: Chad Michael Murray
¤ Rómeó és Júlia francia musical 2001 és 2010
¤ TOP 10: Mexikói telenovellák színészei/színésznői

 
Cikksorozatok

¤ Élő videók
¤ Hallmark filmek
¤ Broadway
¤ Őt mégis miért utálják
¤ Telenovella dalok élőben
¤ Sorozatok, amik véget értek
¤ Színházi rovat
¤

 
Toplisták

¤ TOP 5: Kedvenc koncertek
¤ Glee toplisták
¤ The Vampire Diaries toplisták
¤ Musicalepizód
¤ TOP 5: Eurovíziós Dalfesztivál 2017 döntő
¤ TOP 20: Esperanza Mia éneklős jelenetek
¤

 
Chat

 
Cserék

A barátaim oldalait teszem ki, illetve blogos oldalakkal cserélek! Jelentkezzetek a chatbe! :)

Ninaa & Amy & Loreyna & Cassie & ElenaZed & Kat & Szandi & Eszter & Reina & Angelika & Mina & Szabe &

 
Ajánlók

Október...

sorozata: Lucifer
filmje: A kém
könyve: A lány a vonaton
dala: Billy Gilman - I Surrender
művésze: Backstreet Boys & James Corden :D
előadása: Newsies

 
Információ

Szerkesztő: Viki
Téma: Blog
Nyitás: 2016.06.14.
Kód: Efruse {#05}

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
save my soul.
I tried to wash the scars and marks from under my skin But you're etched in me like stone.
A blogolásom

Keresett karakterek szerepjátékhoz

2017.08.03. 22:07, Viki

Azt hiszem, jobb platformot nem is találhatnék egy kis reklámra, mint a saját blogomat. Egyébként lehet, már említettem nektek valamikor, hogy évek óta szerepjátékozom fórumokon. Még valamikor 2009-2010 környékén kezdtem el, azóta kisebb-nagyobb kihagyásokkal nyomatom. Imádok karaktereket alkotni, imádok írni velük, mondhatni a bőrükbe bújni. Biztos lesz olyan posztom, amiben részletesebben belemászom a témába - na meg majd külön modulok lesznek, a karaktereim részletes kifejtésével! -, most viszont ahogy már írtam, a reklámozás a célom. Ráadásul picit önző módon azt a néhány karaktert teszem közzé, akiket én hirdettem meg különböző karaktereimhez. Remélem, lesz köztetek olyan, aki szintén a szerepjátékos fórumok rabja, és talán kedvet kap legalább az egyikük megalkotásához. Örülnék neki! :)

Először is a Vámpírnaplók és The Originals alapú szerepjáték fórumra, a Silhouette-re hirdettem meg Meghan nevű karakteremhez a fenti animáción látható Hunter Parrish pofival egy karaktert. Ha rákattintotok az animációra, minden infót megtaláltok róla, de gondoltam, itt is gyorsan összefoglalom. A lényeg az, hogy a hibrid fajba tartozó Meghan édesanyját ismeretlen okokból kifolyólag valaki elrabolta. A lánykám szeretné kinyomozni, mi történt, és persze legfőképp előkeríteni az anyukáját épen és egészségesen. Egy magánnyomozót keres fel és megbízza a feladattal. Ez lenne Hunter (vagy odaírtam, hogy még Graham Rogers play by jöhet szóba a közös animációk végett). Meghan egyre jobban megkedveli, vonzódik is hozzá, és nyilván meg is bízik benne. Bár ezzel talán hibát követ el, ugyanis a magánnyomozónak is köze van az édesanyja eltűnéséhez! Az arcon kívül nem sok mindent szabok meg vele kapcsolatban, még a faját is eldöntheti az, aki megalkotja nekem! <3 Annyit kérek a hirdetésben is, hogy ne legyen velejéig romlott, hiszen szerelmi szálat tervezek a karakterek közt. Remélem, hamar megérkezik, nagyoooon várom! <3 :)

Maradjunk a Silhouette fórumnál, csak ezúttal egy másik karakterem keresettjéhez ugorva. Arielle nevű vámpírom keresi legjobb barátját, Jensen Ackles pofival. Ennek a keresett karakternek megadtam a nevét: Nathan. Arielle 7 éves volt, amikor az árvaházban találkoztak. A pár évvel idősebb Nate azonnal védeni kezdte a kislányt, igazi bátyusként viselkedett. Együtt nőttek fel, aztán Nathan lelépett, amikor nagykorú lett. Levélben azért valamennyire tartották a kapcsolatot, aztán amint Arielle betöltötte a tizennyolcat, felkereste Nate-et. A srác nagy világutazó lett, bár ennek oka sokáig nem derült ki, viszont Arielle megkérte, hadd csatlakozzon hozzá. Nem akart többet elválni a sráctól. Pár hónapja a lány megtudta, hogy gyerekkori legjobb barátja egy több generációs vadászcsalád sarja. Ergo világszerte vámpírokat gyilkol. Ezzel nem is lenne gond, ha Arielle pár héttel ezelőtt nem keveredett volna hatalmas zűrbe, aminek a vége az lett, hogy vámpírrá változott. Nathannek bűntudata van, hogy nem tudott időben segíteni, és mélyen legbelül mindketten rettegnek, hogyan tovább. Arielle még nem ölt meg senkit, de a lehetőség fennáll. Nate nagyon vigyáz rá, Arielle pedig már megkérte, hogy ha a jövőben végezne valakivel, a srác mindenképp ölje meg. Az animációra kattintva elolvashatjátok a hozzá megírt hirdetést, illetve azt is beleírtam, hogy a karakterem előtörténetébe részletesen belefoglaltam Nathant, így azt is érdemes lesz áttekinteni, ha valaki úgy dönt, megalkotja nekem... légysziiii! :D <3

Végül pedig itt a harmadik konkrét hirdetésem (ezután linkelem néhány karakteremet még, akikhez nyitott lennék akármire). Őt már nagyon régóta várja Sierra nevű ősvámpír karakterem a Diaries fórumra. Legelőször 2015 végén hirdettem meg, akkor úgy tűnt, el is viszik, de végül aki beregisztrálta, felszívódott anélkül, hogy bármilyen életjelet adott volna. Megértem, hogy egy Sebastian Rulli pofival meghirdetett karakter nem túl csábító, hiszen a telenovellákat néző rétegből nem hiszem, hogy sokan szerepjátékozunk. Viszont én megkísérlem a lehetetlent, hátha valaki ráharap és meglep Arturo-val, aki amúgy a fórumon a karakterem férje...már évszázadok óta. 1320-ban, Sierra tizennyolcadik születésnapján házasodtak össze, hamarosan pedig megszületett a kisfiuk. Nem sokkal később mindketten vámpírokká váltak, Sierra pedig sikeresen megölte az Ötök egyikét, ezzel megkapva a Vadász átkát. Nagyon hosszú ideig hallucinált a nő, Arturo viszont végig mellette volt és próbálta óvni őt. Még a tragédia sem volt képes elűzni a férfit Sierra mellől. Ugyanis az egyik téveszméje közben megölte a gyermeküket. Több évszázad telt el azóta, és bár már elmúlt az átok hatása, de a bűntudat lassan felemészti őt. Igyekszik elérni, hogy Arturo hagyja el őt végre, de lehet akármilyen bunkó a férjével vagy tehet akármit, még nem sikerült elhajtania. Pedig csak neki akar jót. Mindketten szeretik egymást, az évszázadok alatt ez csak erősödött, a kötelék sosem szakad meg köztük. A kérdés az, meddig bírja így a házasságuk? Alapvetően semmit nem szabtam meg Arturo-val kapcsolatban az arcán kívül, na meg az alapszitutól eltekintve. Így teljesen a megalkotóra bízom, hogyan éli a vámpíréletét, mi minden történt vele, és ő hogyan élte meg a gyerek elvesztését. Bár kezdem elveszíteni a reményt, hogy valaha is megérkezzen, de egyelőre kitartok. :) <3

Denise Oberlin | Carly Dennings | Malia Tang | Caitlin Prescott

Illetve Diaries-en van még négy karakterem, akikhez így hirtelen szeretnék sztorit kitalálni, kicsit még feldobva az életüket! A neveikre kattintva eléritek a hölgyeket. Akármire nyitott vagyok, tényleg!

A Heroes vs. villains fórumról hozok egy rendhagyó hirdetést. Ugyanis Claire Adams nevű karakterem még megalkotás alatt áll, én sem készültem el vele. Viszont gondoltam, előre gondolkodom. :D A karakterem elég manipulatív, önző, kétszínű és még sorolhatnám, de az biztos, hogy Will-be (így neveztem el, de felőlem lehet középső név is) tényleg szerelmes. Ezzel csak egy kis bökkenő van: Claire-nek vőlegénye van, ergo Will szerető státuszban működik. Legalábbis egyelőre. Szerintem izgalmas sztorit tudnánk kitalálni nekik. Play by terén Nick Gehlfuss ugrott be elsőre, már csak a közös gifek miatt is, de alkuképes vagyok ezen a téren! :) Csak gyere és beszéljük meg, hogyan tovább! <3

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok