Navigáció

Üdvözlök minden kedves ide látogatót. A save-my-soul.gp oldalt azért hoztam létre, hogy személyes jellegű bejegyzéseket, de főleg kritikákat tegyek közzé nagyon sok témában, bár tény, hogy leginkább színházi és/vagy zenei téren, hiszen számomra ez jelenti az oxigént. És nem túlzok. A "zene nélkül mit érek én" írja körül legjobban az érzéseimet ezzel kapcsolatban. Broadway-függő vagyok, sőt meg merem kockáztatni, hogy szakértő vagyok a téren, ezért rengeteget írok is arról a közegről, a művészekről, előadásokról, fellépésekről. A magyar színművészeket is nagyra becsülöm, a Budapesti Operettszínházba járok legtöbbször, az ottaniakat ismerem leginkább, de persze más színházakról is olvashattok a blogomon. Olykor esély lesz fanfictionre is, mivel imádok írni. Amúgy Viki vagyok, 22 éves, pesti lakos. Várok az oldalon mindenkit szeretettel, aki kíváncsi az irományaimra.

 
 
Havi kedvenc

OKTÓBER

Nos, számomra egyértelmű volt, hogy erre a hónapra ezt a csodát pakolom ki! Köztudott, hogy a magyar musicalvilágból, sőt lényegében a magyar művészvilágból nekem Kerényi Miklós Máté az etalon már évek óta! Ez pedig nem is fog változni! A nők között Vágó Zsuzsi, a férfiak közt pedig ő az, aki letaszíthatatlan arról a bizonyos képzeletbeli trónról! Ennek több oka is van, amiket majd egyszer alaposan kifejtek nektek, most azonban csak címszavakban térek ki rá: Máté egyrészt hatalmas tehetség mind színészileg, mind hangilag. Lényegében bármit képes eljátszani, a tehetségének fénye pedig állandóan beragyogja a színpadot! Emellett egy fantasztikus Ember is, és ezt higgyétek el, nem a vakvilágba mondom, hanem személyesen tapasztaltam meg többször is, hála az égnek! Elképesztően sajnáltam az apja és a válása körüli botrányok miatt. Minden az ő fején csattant, és hiába telt el azóta már több mint egy év, még mindig ő sínyli meg az egészet! Sajnálom, ha nyers leszek, de akkor is le kell írnom: csalódtam a volt feleségében, Dancs Annamariban. Pedig anno szerettem emberileg is. Most már inkább úgy nyilatkozom róla, hogy hihetetlenül jó szubrett, az egyik kedvencem az operett műfajában! De hogy folyamatosan aláássa Máté emberi méltóságát, számomra elfogadhatatlan. Máté sem nyilatkozik róla rosszat, neki sem kellene. Pláne, ha már egyszer saját bevallása szerint tovább tudott lépni. Akkor tegye azt! Az apja pedig tisztázódott, sőt én kiállok Kerényi Miklós Gábor mellett, aki nélkül az Operettszínház elég gyors tempóban indult el lefelé a lejtőn...legnagyobb bánatomra. Mátéra visszatérve: nem érdemel ennyi gyűlölködő kommentet és felé tanúsított utálatot, megvetést. Részemről továbbra is csak szeretetet, tiszteletet és elismerést fog kapni, mert ő a LEGJOBB MűvészEmber kicsiny országunkban! A választott videóról pedig annyit, hogy ez a dal fantasztikus, még a 33. születésnapi koncertjén hallottam először, illetve ezen a bizonyos fellépésen is ott lehettem! Hatalmas élmény volt! Ó, és nem mellesleg ő maga írta ezt dalt! Csak mondom... azért ha valaki tényleg meghallgatja a szöveget, akkor észreveheti, milyen mély érzések lakoznak ebben az emberben! Imádom!

 
Megírásra várnak

¤ Színházi rovat: A legnagyobb kedvenceim
¤ Szívek szállodája 1-7. évadok összegző kritikája
¤ TOP 10: Örök kedvenc klasszikus Disney meséim
¤ Őt mégis miért utálják: Chad Michael Murray
¤ Rómeó és Júlia francia musical 2001 és 2010
¤ TOP 10: Mexikói telenovellák színészei/színésznői

 
Cikksorozatok

¤ Élő videók
¤ Hallmark filmek
¤ Broadway
¤ Őt mégis miért utálják
¤ Telenovella dalok élőben
¤ Sorozatok, amik véget értek
¤ Színházi rovat
¤ Akik nem lettek endgame
¤ Hét videó a hétre
¤

 
Toplisták

¤ TOP 5: Kedvenc koncertek
¤ Glee toplisták
¤ The Vampire Diaries toplisták
¤ Musicalepizód
¤ TOP 5: Eurovíziós Dalfesztivál 2017 döntő
¤ TOP 20: Esperanza Mia éneklős jelenetek
¤ TOP 20: The Voice US mentorok közös produkciói
¤

 
Chat

 
Cserék

A barátaim oldalait teszem ki, illetve blogos oldalakkal cserélek! Jelentkezzetek a chatbe! :)

Ninaa & Amy & Loreyna & Cassie & ElenaZed & Kat & Szandi & Eszter & Reina & Angelika & Mina & Szabe &

 
Ajánlók

Október...

sorozata: Gyilkos elmék
filmje: A szerelem illata
könyve: A boszorkányok elveszett könyve
dala: Soldier
művésze: Kate Rockwell
előadása: Mean Girls (Bajos csajok)

 
Információ

Szerkesztő: Viki
Téma: Blog
Nyitás: 2016.06.14.
Design: Fruzsi {#06}
Egyéb kód: Efruse

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A blogolásom

Broadway: A 10 kedvenc férfihangom

2018.01.27. 23:59, Viki

Több mint egy hónap elteltével úgy gondoltam, jöhet egy újabb Broadway-poszt. Ezúttal rohadt nehéz toplistás feladat elé állítottam magam. A rengeteg csodatehetség közül választottam ki 10 úriembert, akik az abszolút kedvenceim hangilag, és bizony, nem csupán "odavetem" őket nektek, hanem fejfájásig taszítva magam alaposan átgondoltam és mindössze fél napomba telt, de összeállítottam egy sorrendet. Ez már csak azért sem volt könnyű, mert már a 10 embert összeszedni sem volt gyalog galopp, mivel ugyebár nem kevés fantasztikus hanggal megáldott Broadway-pasi szaladgál odakint. Hát még a fránya sorrend kitalálása...jesszus. Mindegy, azt hiszem, sikeresen vettem az akadályt. Még annyit hozzátennék, hogy először kedvenc színész sorrendet akartam hozni, de végül úgy gondoltam, megállapodom a "hang" kategóriánál, mert sajnos nem láttam mindegyiküket előadásban, hangról könnyebben ítélek. Videót is mellékelek mindegyikükről, érdemes megnézni őket! <3 A hölgykoszorú is hamarosan érkezik!

10. Richard Fleeshman

Amikor elkezdtem átgondolni, kik fognak felkerülni erre a listára, minden erőmmel azon voltam, hogy Richardot feltuszkoljam rá. Imádom őt, nem is kicsit, már azóta, hogy láttam a Ghostban. Először a West End-előadásban játszotta el Sam-et, aztán felajánlották neki a Broadway-változatban is a főszerepet, amire természetesen ugrott! <3 Nagy szerencsére, ugyanis ő nekem az abszolút kedvencem ebben a szerepben. Többen is eljátszották már, de ő határozottan az etalon. Egyedül a magyar verzióból Kerényi Miklós Máté szállhatna versenybe vele, de egyébként senki más. Azt tudom, hogy a Reign sorozatban is feltűnt tavaly, de még nem tartok ott. Majd biztos visítok egyet örömömben, ha meglátom. :D A debütáló albumát 2007-ben adta ki, szóval illene már megdobnia minket egy újabb zenékkel átitatott koronggal. Egy olyan videót hoztam most róla, ami az egyik kedvencem. Még a gitártudását is megmutatja a páratlan hangja mellett. A Solana musicalből adott elő egy dalt néhány éve, amikor a produkció beindult...volna, aztán mégsem. Jó pár dal előkerült belőle híres művészek előadásában 2013-ban, és most végre úgy fest a dolog, be is mutatják. Talán már idén. Viszont nem Richard játszik majd benne, hanem Derek Klena. Csak érdekességként említem ezt meg, na meg mert majd Derek is szerepel a listámon. ;) Most viszont íme Richard fantasztikus produkciója. Gyönyörű ez a dal szerintem, mindig meghat, amikor meghallgatom. Ráadásul Richard hangjában egyszerre van jelen a lágyság és a mérhetetlen erő, ami itt is jól hallható. Részben ezért szerettem meg, amikor láttam a Ghost musicalben. A videó végén egy interjúrészlet is látható vele. Azonnal kiderül, milyen jó humora van, és kicsit többet megtudhatunk arról, hogyan is kezdődött el a karrierje. <3 És bizony, Elton John maga hívta meg turnézni Richardot, amikor hallotta az albumát. Azért ez nem kis dolog, emberek!

9. Hunter Parrish

Drága Hunter! Imádom ezt az embert, és már jó ideje. 2008-ban a Tavaszébredés musicalben játszotta el Melchior-t, és mivel Lea Michele meg Jonathan Groff nekem abban lettek kedvencek (nem a Glee-ben!), figyelemmel követtem a darab további alakulását is a távozásuk után, így természetesen tudom, hogy Hunter is emlékezetes alakítást nyújtott benne. A sorozatfüggésem miatt láttam már vendégszerepekben is, legutóbb a Quantico sorozatban játszott, megjegyezném, remélem, még visszatér, mert imádtam benne! <3 És akkor a Broadwayre visszakanyarodva. 2011-ben eljátszotta a Godspell musical főszerepét, én pedig az albumfelvételről hoztam el egy részletet, amikor a Save The People című dalt énekelte fel a stúdióban a csapattal. Akármikor nézem meg, jön a libabőr, mert eszméletlenül jó! Én támogatnám, ha visszatérne a Broadwayre. A videó elején a zeneszerző és dalszövegíró, Stephen Schwartz instruálja a tehetséges művészeket, aztán meg az interjúban kicsit összeveti az eredeti előadást ezzel az új verzióval, és elmondja, hogy szerinte akár ismerték az emberek az eredeti musicalt, akár nem, élvezni fogják ezt az újat. Hát igen...ez már a dalrészletből jól látszik. Hunter hangja már évekkel ezelőtt elvarázsolt, szóval baromira imádom, hogy hallhatom őt a Godspell CD-n. Kár, hogy a teljes előadásra nem sikerült rábukkannom...még.

8. Daniel Quadrino

Róla már több posztomban is írtam...jaj, ilyenkor mindig eszembe jut, hogy állandóan ígérgetem a külön Daniel-bejegyzést, már kb. fél éve, aztán még nem sikerült eljutnom a megírásig. Sebaj, előbb-utóbb meglesz, és végül is addig sem kell nélkülözni, mert néhány havonta úgyis mindig írni fogok róla. :P <3 Viccet félretéve ha olvastátok azt a három bejegyzést, amiben már elemezgettem, akkor pontosan tudjátok, mennyire imádom. Csak dicsérni tudom, pedig konkrét előadásban még nem láttam őt. Részletet láttam a Trouble-ből, majd arról is írni fogok, csak sajnos nincs fent a teljes előadás, pedig ott főszerepet játszott. Igaz, "csak" egy fesztiválon adták elő, végül a Broadwayig nem jutott el. (Majd a róla írandó külön posztomban benne lesz!) Szóval őt inkább fellépések által ismerem, ugyanis szerencsére rengetegszer fakad dalra, főleg az 54 Below étteremben, ahol különálló estjei is voltak már. Most az egyik saját "koncertjéről" hoztam egy felvételt még 2015-ből, mégpedig egy Beatles dalt. Rólam tudni kell, hogy rohadt szigorú vagyok a Beatles-feldolgozások terén, de ez rendesen ott van a szeren! Mily meglepő, hogy Daniel egy csoda. Ja, mégsem. Most dobálózzak a korábbi bejegyzéseimben pufogtatott jelzőkkel? Mert akkor íme: angyalhangú, őstehetség, a lazaság és alázat a lényébe van kódolva, ami csodás kombináció szerintem. És igen, azok az áldott riffek, amiket előszeretettel használ. Istenem, imádom! A zenészek is mesések egyébként, Benjamin Rauhala a zongoránál pedig valahogy sikeresen elvonhatta Dan figyelmét, ugyanis van egy pont a dalban a vége felé az egyik versénél, ahol kicsit lemaradt a drága! :D Jaj, nem tudok betelni vele, komolyan. Egész nap tudnám hallgatni a hangját.

7. Corey Cott

Legszívesebben megrugdosnám magam, amiért csak hetedik helyre tudtam felnyomni őt, holott már a legelső hangtól lemegyek hídba, amit a hangszálai produkálnak, sőt ha nem csupán hangot néznék most, hanem még a színészi játékot is górcső alá venném, akkor tuti dobogós lenne, de muszáj volt döntenem...és ettől most könnyezem. Első körben ugyebár attól, hogy "csak" hetedik, másodszor pedig a videót látva szakad fel a gát a könnycsatornámnál. Corey-val igazság szerint nem nagyon foglalkoztam bejegyzésekben, sőt eddig szerintem csak egy duettvideót osztottam meg róla Laura Osnesszel, illetve a karácsonyi bejegyzésemben foglalkoztam vele kicsit, ott is egy Laura-duettet tettem ki. Szóval szerintem éppen itt van az ideje, hogy többször is posztoljak erről a hihetetlen tehetségről! Nálam Jeremy Jordan mind hangilag, mind színészileg az etalon (na, máris lelepleztem, ki áll az első helyen...), és tőlem baromi nagy szó, hogy azt mondom az egyik váltójára, hogy megüti a mércét! Ugyanis eddig bármikor bárki bármiben vett át egy szerepet Jeremytől, hiába volt jó az illető, nem érte el a szintet, amit Jeremy maga mögött hagyott. Ám a Newsies musicalben Corey-nak sikerült, én meg csak lestem tátott szájjal, mert emlékszem, először nem fűztem nagy reményeket irányába, amikor megtudtam, ő jön a drágaságom helyére az előadásban. Aztán megjelent a színpadon, és már a jelenlétével elérte, hogy felfigyeljek rá. Ez már gyanús volt, gondoltam is, hogy basszus, lehet, hogy új kedvenc kerül fel a listámra? Aztán elkezdett énekelni, én meg ott helyben meghaltam, leborultam elé és sírni kezdtem (na jó, talán nem egészen ebben a sorrendben), és percekbe telt, míg felocsúdtam. Oké, Jeremy nekem az örök Jack, de mindössze egy hajszállal ácsorog csak mögötte Corey! Azóta őt a Gigi és a Bandstand musicalekben is láttam, és bizony nőtt is az imádatom irányába! Lényegében ő azon kevesek egyike a Broadway-világban, akit minden eddigi szerepében megnéztem. Egy tavalyi videót választottam róla, amikor egy jótékonysági koncerten elénekelte a Newsies-ból a nagy szólóját. Hát nálam eleve szem nem marad szárazon ennél a dalnál, szóval nem is lepődtem meg, amikor megnéztem a videót, hogy kis túlzással élve üvöltve sírtam, mint egy baba. Hidegrázósan tökéletes, ahogy azt tőle megszokhattuk. És igen, a humora...jaj, de imádom. Amikor feljön a színpadra, a nézők visítanak, ő meg megjegyzi, hogy "Még csak le sem vettem a felsőmet." :D Aztán jön a dal, vele pedig a varázslat. Áldott jó MűvészEmber! <3 Látjátok a könnyeit? Egy "szimpla" kis fellépésen is teljesen átérzi a dalt, kirakja a lelkét a közönségnek. Még így számítógépen keresztül is mellbevágó, szerintem ha ott lehettem volna, én már nem élnék a tehetsége utóhatása miatt. És a végén az a cuki kis integetés...hát megeszem! Örökké Corey fan leszek, ha ez eddig nem lett volna teljesen világos! :D <3

6. Aaron Tveit

Kínos, de már nem is emlékszem, miben láttam Aaron-t először. Évekkel ezelőtt volt, ha tippelnem kéne, akkor a Wicked musicalben. Már csak az előadás iránti mániámból kifolyólag is erre teszem a voksomat, mert az a darab sok kedvencet adott nekem, tekintve, hogy kb. az összes szereplőváltást végigkísértem. Aaron határozottan az egyik kedvenc Fiyero-m. A Catch Me If You Can-ben láttam még, illetve a Rent musical 2010-es változatában, amit a Hollywood Bowl-ban adtak elő. Plusz ki ne felejtsem a 2016-os Grease Live-ot, amiben ő volt Danny. Elképesztően jó volt (úgy az egész). Szégyellem, de a Nyomorultak filmet még mindig nem sikerült megnéznem, pedig abban is szerepel. Lassan beiktatom végre! :D Rajongásig imádom, ha ez eddig nem esett volna le. Olyannyira, hogy a 8000 sorozat mellé, amit eleve nézek, be fogom súvasztani a Graceland-et is, csak azért, mert Aaron benne van. Igen, megszállottságra hivatkozom. A videóra rátérve, amit választottam: a Rentből adta elő a karaktere szólódalát, ez az egyik favoritom tőle. A felvétel egyébként 2016-os, szóval ekkor már jó ideje nem hallhattuk tőle ezt a megindító dalt. Istenkém, lehet ennél is tökéletesebb? Csak mert nem hiszem. Eredeti hangszerelésben pörgősebb a szám, és bizony úgy is nagyot tud ütni, de valahogy akusztikusan nekem erősebb és még mélyebb az egész. Szóval így fog meg igazán! Elképesztő ez a dal, pláne Aaron előadásában.

5. Michael Arden

Színpadon még csak a Notre Dame-i toronyőr musicalben láttam, de már az is elég volt ahhoz, hogy szíven ragadjon a pasi. Azóta sem ereszti, sőt egyre jobban szeretem. Az előadást sem tudom megunni, a tehetségéről nem is beszélve. Általam látott sorozatokban is vendégszerepelt már, plusz még zseniális rendező és zeneszerző is. Igazi zseni! Quasimodo szerepében magasan ő a legjobb. A magyar előadást még nem láttam, és bár mindkét művészünket nagyon szeretem, akik Quasi-t játsszák (Veréb Tamás és Cseh Dávid Péter), de Michael letaszíthatatlan a trónról. Emlékszem, először a musical hanganyagának stúdiófelvételéről láttam videót, akkor ismertem meg Michael-t, és bevágtak részleteket különböző dalokból. Ő csak áll ott és...peregnek a könnyei. Igen, egy helyben ácsorogva a zene és a szöveg katartikus egyvelege a lelkéig hatol, ő pedig csavar még egyet a csodán, ahogy hang formájában kiengedi magából. Tetőtől talpig borzongás, plusz részemről is mindig könnyáradat az eredmény. Képes arra, hogy a tehetségével megszorítsa a nézők szívét. Quasimodo egyik szólódalát adta elő tavaly ezen a jótékonysági koncerten, amin Corey Cott is fellépett. :) Zokogok közben, mint mindig. A koncert konferansziéja is mielőtt felhívja a színpadra, kielemzi, mennyi mindenhez ért. És igen, a rendezés miatt Michael jelenleg nem színészként van jelen a Broadway-n, bár remélem, nemsokára visszatér, mert...nos, egyszerűbb, ha megnézitek a mellékelt videót. Az mindent elárul. Ez az erő, ami árad belőle, megállás nélküli libabőrt okoz. Micsoda átélés, te jó ég! <3

4. Adam Jacobs

Az Aladdin musicalnek köszönhetően ismertem meg Adam-et, előtte valahogy kimaradt az életemből. Jelenleg épp az Aladdinnal turnézik, ám még mielőtt 2011-ben megkapta volna a címszerepet ebben a csodás musicalben, több férfi főszerepet is eljátszhatott. Ott volt a Mamma Mia és az Oroszlánkirály, előttük pedig a nagy áttörés, vagyis a Nyomorultak, amiben Marius-t formálta meg. 2016-ban egy rádióműsorban el is énekelte a nagy szólódalát, erről hoztam most nektek videót, hogy kicsit megtörjem az Aladdin sort, ugyanis eddig csak azzal kapcsolatos felvételeket tettem közzé róla. Na jó, volt ott egy Aladdin-Oroszlánkirály mash up is, ami az abszolút kedvencem Adamtől. Ott ki is elemeztem már nektek, mennyire imádom a pasit. Nem véletlenül került ennyire előre. Tartom magam ahhoz, amit akkor is leírtam, hogy látnom kell őt egyszer élőben! Ebből nem engedek, összehozom! <3 A videóról annyit, hogy bár "csak" egy rádióműsor, ergo egy helyben ül és énekel, mégis sikerült könnyeket csalnia a szemembe. Ez pedig nem kis dolog! Ez a dal eleve kicsinálja szerintem az embert egy cseppet. Bár a teljes előadás nincs fent a neten, legalábbis nem bukkantam rá, de pont ez a részlet felkerült a most már lassan 11 évvel ezelőtti előadásból, és már azt látva is le merem írni: ő az egyik, ha nem a legjobb Marius, akihez eddig felvételek alapján volt szerencsém! <3

3. Derek Klena

Szerelmes vagyok. Természetesen nem beteges módon, de másképp nem tudom érzékeltetni, mennyire imádom ezt az embert. A Wicked musical terén háklis vagyok, és rohadt szigorú a szereplőváltások tekintetében, de ő megfogott, máig az egyik kedvenc Fiyero-m. Jelenleg az Anasztáziában ájulok el tőle, nála jobb Dmitry-t nem is találhattak volna. Emellett még a Carrie musicalben láttam, amivel debütált Off-Broadway-színpadon 2012-ben, mindössze 21 évesen. Már azt látva tökéletesen érzékelhető, micsoda kincs rejlik a hangszálaiban, és bizony, a tehetséget már akkor megállás nélkül árasztotta magából. A Wicked nálam valóban a csúcspont, az volt az első nagy Broadway-produkció, amiben részt vett, engem pedig kilóra megvett. Ahhoz azonban, hogy most dobogós legyen, kellett nekem az Anasztázia musical. Részletek vannak fent belőle, amiket látva hamar leszűrtem, hogy új kedvenc musical született, de tény, rimánkodom azért, hogy valaki feltöltse az egészet valahova. <3 Kell nekem ömlesztve a Derek-adagom. :D Egy tavalyi felvételt teszek most ki, amikor egy rendezvényen a Glory Days musical egyik szólóját adta elő lehengerlően, káprázatosan, mennyeien! Vannak még jelzők, de szerintem elég alapos voltam, és pontosan tudjátok, hogyan folytatnám a sort. Imádom ezt a dalt, pláne Derektől. Nyugodtan eljátszhatná Will szerepét, ha felújítanák a jövőben a musicalt. Nem lenne ellenemre. Imádom, ahogy a fej- és mellhangokat váltogatja több ponton is, zéró ugrással a hangjában. Ez bizony igencsak ritka. Lehetetlen belekötni Derekbe, pedig higgyétek el, eddig bármilyen videót láttam róla, minden erőmmel azon voltam, hogy hibát találjak benne. De nem lehet! :D <3

2. Jonathan Groff

Az nálam nem is kérdés, hogy Jonathan áll a második helyen a kedvenceim között. Már azóta imádom, hogy láttam a Tavaszébredés musicalben, amiben 2006 és 2008 között játszotta a férfi főszerepet, Melchior-t. Bevallom, másban nem is láttam, mindössze néhány musicalből részleteket, amikben benne volt az évek alatt. A Hair-ben például kétszer is eljátszotta Claude Bukowski szerepét, méghozzá 10 év különbséggel. Vagy például ott a Hamilton, amiben szívesen megnézném, igaz, már leadta a király karakterét, de még bízom kiszivárgásra váró felvételben. :D Hűen magamhoz és a Tavaszébredés imádatomhoz - ha már egyszer abban vált kedvencemmé -, most egy olyan videót pakolok ki nektek, ami egy 2012-es fellépésről részlet, konkrétan Melchior egyik szólója, amitől mindig padlót fogok. Főleg, ha Jon adja elő. A videót elnézve rögtön az jut eszembe, hogy "igen, ezt jelenti belehalni egy dalba", ugyanis Jonathan szívét-lelkét beleadja, és még ő is elsírja magát közben. Az érzékeny, gyönyörű lelke kipakolva a színpadra, és ez az egyik olyan tulajdonság, amit szeretek egy művészben. Feltéve, hogy az illető képes erre. Magyar művészek közül például Szabó Dávid talán az egyetlen (az egyébként sok tehetségünk közül), akinél mondhatni szó szerint látom a lelkének auráját, ha elkezd énekelni. Tényleg kivetíti elénk. Ez nem túl gyakori, és bizony Jonathan is képes erre. Ez az egyik, amit imádok benne! Rohadtul kicsinál ez a dal, és sokan adták már elő szépen a kedvenceim közül is, de egyikük sem ezzel az "átérző-képességgel", mint ő. Igen, szerintem ti inkább a Glee-ből ismerhetitek. Azt tényleg meg sem említem már, mennyire örültem, amikor megláttam anno a sorozatban. A világ egyik legtehetségesebb emberének tartom! <3

1. Jeremy Jordan

Az örök etalon, aki letaszíthatatlan a dobogó legfelső fokáról. Számomra ő nem egyszerűen a legcsodásabb Broadway-hang, a legtehetségesebb Broadway-színész, hanem kb. úgy tudnám körülírni az érzékeltetés végett, mint ahogy az ember a gyerekéről vélekedik, hogy "ő a legszebb, a legokosabb stb." :D Higgyétek el, nem zakkantam meg, csak szerintem így tudom legjobban közölni, hogy mennyire imádom ezt az embert. Supergirl-nézők, ha eddig nem ismertétek Jeremy színházi múltját, akkor ideje belecseppenni. Már a sorozat musicalrészében dalra fakadt, amiből leszűrhette, aki akarta (vagy akinek van hozzá füle), hogy mennyire magas szinten nyomja a pasi. Nos, én jóval a Supergirl előtt ismertem már, pontosan a színházi múlt miatt. Sőt miatta kezdtem bele végül a szériába is. :D <3 Évekkel ezelőtt a Bonnie és Clyde musicalben láttam először, ott lett egy csapásra kedvencem ő, Laura Osnes és maga a musical is! Azóta megnéztem még a Newsies-ben és a Finding Neverland-ben is, mindkettő csak még jobban megszerettette velem ezt a csodapasit! A West Side Story-ból csak részleteket láttam vele, de gondolom, nem leplek meg titeket, ha azt mondom, hibátlan volt abban is! <3 Sőt olyan szinten Jeremy Jordan függő vagyok, hogy a Rock of Ages előadásban távol áll a főszereptől, én mégis kiszúrtam őt a színpadon a tömegben. Igen, radarom van ráállítva! :D Akárcsak Jon-t, őt is a világ egyik legtehetségesebb emberének tartom. Emellett csupaszív és vicces is, szóval...nem lehet róla semmi rosszat írni! *-* Direkt egy olyan videót választottam tavalyról, amikor egyveleget adott elő különböző musicalekből. Néhányban játszott, néhányban nem, de akárhogy is...ez maga a tökély!!! A Joyful Noise és a The Last Five Years zenés filmeket pedig ajánlom megtekintésre, ugyanis mindkettőben főszereplő és mindegyik szuper! Ez a videó pedig véleményem szerint megunhatatlan, enyhén szólva kifejezi, miért szeretem, tisztelem és csodálom őt ennyire! <3

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!