Navigáció

Üdvözlök minden kedves ide látogatót. A save-my-soul.gp oldalt azért hoztam létre, hogy személyes jellegű bejegyzéseket, de főleg kritikákat tegyek közzé nagyon sok témában, bár tény, hogy leginkább színházi és/vagy zenei téren, hiszen számomra ez jelenti az oxigént. És nem túlzok. A "zene nélkül mit érek én" írja körül legjobban az érzéseimet ezzel kapcsolatban. Broadway-függő vagyok, sőt meg merem kockáztatni, hogy szakértő vagyok a téren, ezért rengeteget írok is arról a közegről, a művészekről, előadásokról, fellépésekről. A magyar színművészeket is nagyra becsülöm, a Budapesti Operettszínházba járok legtöbbször, az ottaniakat ismerem leginkább, de persze más színházakról is olvashattok a blogomon. Olykor esély lesz fanfictionre is, mivel imádok írni. Amúgy Viki vagyok, 22 éves, pesti lakos. Várok az oldalon mindenkit szeretettel, aki kíváncsi az irományaimra.

 
 
Havi kedvenc

MÁRCIUS

Tiszta rocklázban égek, mióta március 11-én megnéztem a Queen musicalt a BOK Csarnokban. Láthatjátok is, ugyanis a márciusi ajánlókat telepakoltam velük. Három kategória is a musicallel van összefüggésben. Oké, a hónap művészéhez másik musicalből tettem ki felvételt - lesz is róla majd külön poszt -, de elárulom, ő volt a Queen musical női főszereplője! Na, de amit most fontos elárulnom, hogy szerettem volna megmaradni a rocknál, noha az biztos volt, hogy a Havi Kedvenchez nem teszek megint Queen témájú videót, mert fő a változatosság. Így hát a Mindörökké rock irányba viszem el a dolgot, úgyis imádom azt a musicalt, sőt a filmet is. Szóval nem a Broadwayről választottam most videót, hanem a film szereplőiről, amikor a Dancing with the Stars-ban voltak vendégszerepelni. Julianne Hough, Mary J. Blige és Diego Boneta mostak össze három számot a musicalből. Eszméletlenek amúgy, sokszor csekkoltam már a videót. Külön érdekesség, hogy Julianne ugyebár nemcsak jó színésznő és csodás énekesnő, de emellett vérprofi táncosnő is, és a DWTS-ban versenyzőként, sőt zsűritagként is volt már jelen az évek alatt. Szóval pláne érdekes nézni ezt a fellépést. Plusz Mary-nek elképesztően erős hangja van, ezért is esik le mindig az állam attól, amit Julianne produkál a dal végén. Diego pedig...nos, hova ragozzam? :D Szuperek mind!

 
Megírásra várnak

¤ Színházi rovat: A legnagyobb kedvenceim
¤ Szívek szállodája 1-7. évadok összegző kritikája
¤ TOP 10: Örök kedvenc klasszikus Disney meséim
¤ Őt mégis miért utálják: Chad Michael Murray
¤ Rómeó és Júlia francia musical 2001 és 2010
¤ TOP 10: Mexikói telenovellák színészei/színésznői

 
Cikksorozatok

¤ Élő videók
¤ Hallmark filmek
¤ Broadway
¤ Őt mégis miért utálják
¤ Telenovella dalok élőben
¤ Sorozatok, amik véget értek
¤ Színházi rovat
¤ Akik nem lettek endgame
¤ Hét videó a hétre
¤

 
Toplisták

¤ TOP 5: Kedvenc koncertek
¤ Glee toplisták
¤ The Vampire Diaries toplisták
¤ Musicalepizód
¤ TOP 5: Eurovíziós Dalfesztivál 2017 döntő
¤ TOP 20: Esperanza Mia éneklős jelenetek
¤

 
Chat

 
Cserék

A barátaim oldalait teszem ki, illetve blogos oldalakkal cserélek! Jelentkezzetek a chatbe! :)

Ninaa & Amy & Loreyna & Cassie & ElenaZed & Kat & Szandi & Eszter & Reina & Angelika & Mina & Szabe &

 
Ajánlók

Március...

sorozata: Relaciones Peligrosas
filmje: Szűzőrség
könyve: Megtört herceg
dala: Száguldj
művésze: Stéphanie Schlesser
előadása: Queen - We Will Rock You

 
Információ

Szerkesztő: Viki
Téma: Blog
Nyitás: 2016.06.14.
Design: Fruzsi {#06}
Egyéb kód: Efruse

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A blogolásom

TOP 10: TVD - Candice King alakítások

2017.05.31. 10:30, Viki

Hónap elején nekiláttam már ennek a toplistás cikksorozatnak, akkor is egy TVD-színészt vettem górcső alá. Még van is vissza néhány főszereplő a sorozatból, de hát olyan sokat néztem/nézek, hogy természetesen nem mindig és nem csak a Vámpírnaplókból hozom majd a TOP 10 színészi alakítás sorrendjeimet. Ma viszont több okból is a Caroline Forbes-t megformáló Candice Accola Kingre esett a választásom. Egyrészt Twitteren is ő lett megszavazva, mint "soron következő poszt a blogon", másrészt ma van a születésnapom, és ezer örömmel írok a legcsodásabb színésznőről a világon! Ugyanis bár rengeteg nagy kedvencem van, meg néhány példaképem is, de Candice mindenki közt a legelső helyen csücsül! Ő nekem az etalonok etalonja! És nem túlzok! Szóval baromira örülök, hogy ma róla írok nektek. Mondjuk tény és való, hogy enyhén szólva nehéz dolgom volt összeválogatni 10 legjobb jelenetet a nyolc évadból. Candy végig csodás volt, de mivel nem ő volt az abszolút főszereplő - sőt ami azt illeti, a 6. évadtól volt inkább előtérben, sőt az egy az egyben az ő szezonja volt, ha engem kérdeztek!!! -, lehet azt mondani, hogy nem bonyolult válogatni. De ez egyáltalán nem igaz... igen, talán Ninának több nagy momentuma volt, de Candice végig odatette magát, és az utolsó három szezonban nagyon előtérbe került, részről részre bravúros alakításokkal, de persze korábbi szezonokban is volt szuper színészi megnyilvánulása...így máris kitérek arra, hogy garantáltan hagytam ki csodajelenetet a felsorolásból, de mit lehet tenni, ha egyszer 10 videót válogathattam csak össze? (Még valami: szinte mindegyik videóban Caroline sír valamiért...nem arról van szó, hogy annyira élvezem a szívmegszakadós momentumokat, egyszerűen csak a színésznő úgy tud sírni, hogy már azért Emmy-díjat érdemelne, és folyton kicsinálja az ilyen jelenetekkel a lelkemet!)

10. Caroline-t megkínozza az apja (3x03)

Hát rohadtul nem kellemes nézni, amikor egy ilyen tündéri karaktert kínoznak, pláne nem, ha a saját apja teszi azért, hogy "kigyógyítsa" a vámpírságból, és ne bántson embereket. Ja, mert ez a módszer aztán nagyon beválhat... Azért is volt szomorú ezt látni, hiszen Care tényleg figyelt arra, hogy ne bántson senkit, de az ösztöneit nem tudta teljesen visszaszorítani a vér látványától. De basszus, ettől még az átváltozása utáni gyilkosság óta (amikor még nem tanulta meg kontrollálni) nem ölt meg senkit. És emlékszem, mennyire utáltam itt az apját. Ahogy kínozta, komolyan megszakadt a szívem. Candice eszméletlen volt, az alakítása miatt csak még jobban sajnáltam a karaktert.

9. Silas megjelenik Klaus előtt Caroline képében (4x18)

Ez volt az első alkalom a sorozat történetében, amikor Candice-nek láthattuk egy gonoszabb oldalát. Természetesen színészileg értendő. Engem pedig lenyűgözött vele, és emlékszem is, már itt megfogalmazódott bennem, hogy ha Caroline valaha kikapcsolná az emberségét, a színésznő feltenné a pontot az "i"-re...és mint tudjuk, két évaddal később ez meg is történt. Na, de most erre a jelenetre visszatérve: Silas bemászott Klaus fejébe, mert mindenáron meg akarta kaparintani a gyógyírt, ehhez pedig a hibrid segítségére volt szüksége, azt pedig kínzással állt szándékában megszerezni. Kedves, ugye? Szóval felvette Caroline alakját is, és bár először nem gyanakodtam túlzottan, de azt láttam, hogy valami nem stimmel. Túl érzelemmentes volt Caroline hangja és tekintete. Zseniálisan hozta Candice a figurát.

8. Caroline megtudja, hogy az anyukájának agydaganata van (6x10)

A pillanat, amikor másodpercről másodpercre szakad meg az ember szíve Caroline-ért. Megtudja, hogy az anyukájának tumor van az agyában. Már itt letörik egy darabka a néző lelkéből, aztán ahogy haladunk előre, egyre nagyobb darabok szakadnak le: még vámpírvért is adna neki, Stefan pedig jelzi, hogy ha a vérük gyógyítaná a rákot, arról már tudnának. Akkor mikor operálják meg? Nos, nem lehet. Oké, ha nem lehet, akkor kemót fog kapni, ugye? Túl gyorsan nő a daganat, az orvosok szerint nem válna be a kemoterápia. A francba is, én már itt könnyezem. Aztán Care benyögi, hogy tévednek, mert nem ismerik az anyukáját, nem tudják, hogy ő milyen erős, és túl fog jutni ezen. Aztán pedig megerősítést vár Stefantól, hogy valóban így lesz...és istenem, az a sírás!!! Emberek, még Paul Wesley is könnyezni kezd, és figyelitek, hogy mielőtt magához ölelné, azt suttogja, hogy "it's ok", vagyis "semmi baj"??? Ez nem volt a forgatókönyvben, automatikusan bukott ki belőle, mert még ő sem volt képes elviselni, ha Candice sírt! <3

7. Caroline először találkozik a gyermekeivel (7x13)

Candice terhessége miatt ugyebár bele kellett írni a sorozatba, hogy Jo és Alaric gyermekei átkeveredtek Caroline-ba varázslattal. Amikor pedig a világra jöttek, Ric pedig beviszi őket a kórterembe Care-hez, egyszerűen nem bírok magammal, akármikor nézem meg a jelenetet, könnyezve vigyorgok. Olyan édesen nézi őket - nyilván már benne is működtek anyai ösztönök, hiszen nem sokkal ezután ment el a 6 hetes szülési szabadságára a színésznő -, és az arckifejezése, amikor megtudja az egyikük nevét...jaj, istenem! Alaric gesztusa nagyon megindító a neveiket illetően. Egyikük Josie lett Jo, vagyis az anyukájuk után, a másik baba pedig Elizabeth, és mint tudjuk, így hívták Caroline édesanyját. Bár nincs ebben a jelenetben semmi érzelmi kiborulás vagy gonoszkodás, sőt egy letisztult, szép és kedves momentum az egész. És mégis...talán épp emiatt az egyik nagy kedvencem! Candynek nem kell mindig világmegváltó érzelmi mélypontokat és magasságokat elém tennie ahhoz, hogy rákerüljön egy ilyen színészi alakítás listára! A szimpla, egyszerű dolgokkal is simán felkerül! <3 :D

6. Caroline apukája meghal (3x13)

Engem eleve érzékenyen érint ez a témakör (ha olvassátok a blogomat, korábban már megemlítettem, hogy 5 éves koromban meghalt az édesapám). Persze ezt nem vezetem át állandóan mindenhova, és miközben ezt a jelenetet nézem, sem szokott eszembe jutni. De nyilván tudat alatt közrejátszik. Na meg eleve megindító, Candice alakítása pedig egy csoda...ismét. Ahogy az elején elkezdenek nosztalgiázni, aztán Care még érdeklődik, miben segíthetne, hozhat-e neki valamit, felhívja-e az élettársát, Stevent...és persze még egyszer megpróbálja meggyőzni, hogy igyon vért és változzon át vámpírrá, mert tudná kezelni ezt a létet. Hát a szívem szakad meg, pláne amikor az apukája visszautasítja, mert az ereje a meggyőződésében rejlik, és a vámpírrá válás helytelen, az embereknek nem kéne kijátszaniuk a halált. Ezután jön nálam a zokogás, amikor Caroline felcsattan, hogy az apja hogyan utálhatja annyira azt, aki ő maga is. Erre közli az apja, hogy szereti, meg hogy erős, gyönyörű és jó. És mindazok után, ami történt vele, éppen olyan lett, amilyenné az anyja és ő akarták, hogy váljon. Ekkor megkéri őt Care, hogy akkor ne hagyja el. Úristeeen...nem sírok, ugyan! És még a végén azért az apja rátesz egy lapáttal azzal, hogy a szülőknek nem szabad túlélniük a gyerekeiket, és hogy ilyen az élet, ezt jelenti embernek lenni. A lány pedig végig ott marad vele, míg meg nem hal... :( Egyszerűen ebben is szívemig hatolt a játékával Candice. Nincsenek is rá normális szavak.

5. Caroline ki akarja kapcsoltatni Stefannal az érzéseit (6x16)

Tényleg boldog voltam, amikor Caroline a kikapcsolás mellett döntött az anyukája halála után. Legalábbis Candice miatt, hiszen ezáltal újabb réteget tárhatott fel a tehetségéből. Egyszerűen rá sem ismerek, akármikor nézem meg ezt a jelenetet. A tekintete, a hangsúlyok, amiket használ...minden teljesen más! Közben pedig mégis érzékelhető az a Caroline, akit mind ismerünk. Na igen, ehhez aztán valóban hatalmas színészi kvalitásra van szükség. Candice-ben pedig ez megvan! A jelenetben lényegében semmi mást nem csinál, mint koktélokat, közben pedig telefonon irányítja Liamet, hogy ha jelt ad, nyírja ki Stefan unokahúgát, Sarah-t, illetve beolvas Elenának arról, hogy mindig talál módot arra, hogy minden róla szóljon (jogos!!! XDDD), emellett közli Stefannal, hogy az nem megoldás, ha a pasi csak lelép, mert ettől még Stefan az marad, aki...kedves, hűséges, az, akibe beleszeretett és csak ő képes visszahozni őt. Nem öleti meg Sarah-t, amennyiben a pasi kikapcsolja az érzéseit. Szóval alapvetően nem történik semmi extra izgalmas dolog, semmi akció, bunyó vagy hasonló...engem mégis több ponton kiráz a hideg, miközben nézem! Elképesztő!

4. Caroline kikapcsolja az érzelmeit (6x15)

Ugorjunk vissza szépen egy részt, mégpedig Care anyukájának temetéséhez. Pontosabban az utána lévő jelenethez. Bár Caroline azt mondja, jól van, de Elena átlát rajta. Egész nap látta, hogy valami nincs rendjén, és összerakta a képet: a lány azt tervezi, hogy kikapcsolja az érzéseit. Care pedig azt mondja, azt hitte, képes túljutni ezen, de sokkal jobb lesz, ha kikapcsolja. Elena szerint ebben nincs semmi jó, hiszen kikapcsolásról van szó. Mire Care ismét fején találja a szöget: Care sokkal jobb a vámpírságban, mint Elena valaha volt. És hogy ő másképp fogja ezt megtapasztalni. Na, utóbbiban már téved, és Elenának van igaza, hogy egyáltalán nem lesz más, hanem halálos lesz. Itt idézek egy kicsit, mert muszáj.

Elena: Láttad, mi történt velem, amikor megtettem.
Caroline: Igen, ez a lényeg, Elena! Te megtetted. Nem tudtad elviselni a fájdalmat, amikor meghalt az öcséd, szóval kikapcsoltad. Damon meghalt, te meg minden elmékedet kitörölted. Stefan Savannah-ba költözött és autószerelő lett. Szerinted ti vagytok az egyetlenek, akik megszökhetnek a gyász elől?

Annyira jogos, basszus!!! Értem én, hogy Elena nem akarja, hogy ezt az utat válassza Care, de szerintem teljesen érthető a döntése. És ha már egyszer Elena hisz abban, hogy mindenki tartsa tiszteletben a döntését, akkor ő is tegye ugyanezt. Köszöntem. A szívem darabokban, amikor arról beszél Caroline, csak azt akarja, hogy a fájdalom elmúljon, erre Elena megkérdezi, hogy ha Stefan mást mondott volna neki aznap, akkor megváltozna-e a véleménye, erre Care mondja, hogy nem így lett, szóval már nem számít. És elkezd sírni, mert meghalt az anyukája, és nagyon fáj neki, nem kap levegőt sem. Annyira látszik, mennyire magányos, és tényleg egyedül érzi magát. Elena megöleli, azt mondja, együtt túljutnak ezen, de nem hagyja, hogy megtegye. Erre jön a nyakkitörés, és ahogy Care kimondja, hogy ez nem Elena döntése...hát, igen! Látszik is, ahogy kikapcsolt.

3. Caroline és Stefan megtalálják Bonnie maciját (6x13)

Egy újabb Steroline jelenet, amit imádok...de nemcsak azért, mert ők a legcsodásabb páros a sorozatok történetében, hanem mert Candice kiborítóan istenien játszik itt is! Mivel sem az anyján, sem a börtönvilágban ragadt Bonnie-n nem tud segíteni, úgy dönt, elmegy, megkeresi és kiássa azt a plüssmacit, amit gyerekként elcsórt Bonnie-tól és elásta, M&M's-szel megjelölte a helyet, de valami felzabálta. :D Szóval szinte egész nap ásott, Stefan meg szívatta őt közben - de csak hogy vezesse le a benne felgyülemlett feszültséget -, és már épp feladta Care, még mondja is, hogy menjenek haza, amikor Stefan valóban észrevesz egy macifület kikandikálni a földből. Hát innentől kezdve leborulok Candice elé. Hogy miért? Mert eszméletlenül hiteles! Nem tudom, el tudjátok-e képzelni, mennyire nehéz hihetően kacagni, aztán pedig másodpercek törtrésze alatt átvinni az egészet sírásba. Láttam már pár ilyen jelenetet, de a legtöbb nem volt valósághű, mert a színész nem volt képes átlényegülni eléggé. Könnyűnek tűnhet, de piszkosul nehéz, higgyétek el! Candy azonban csodásan megoldotta, és még nekem is sírnom kell, miközben nézem! Az a tündéri nevetés tényleg pillanatok alatt átmegy könnyáztatta pofiba. Istenkém... <3

2. Caroline utolsó hangüzenete Stefannak (8x16)

Bár gondolkodtam azon, hogy ez simán lehetne első, annyira kicsinál, és életem végéig mindig a padlóra fog küldeni, amikor csak elég erős leszek végignézni, de ahogy végiggondolom...túlságosan belemarkolt a szívembe az a jelenet, ami a dobogó legfelső fokára került, és nem tudom lejjebb tenni. Viszont ennek a momentumnak garantálva van a második hely egy életre! A Steroline szívem alapjáraton kiborult emiatt, de erre a színésznőnek feltétlenül rá kellett tennie még egy lapáttal...biztosítva ezáltal, hogy soha ne heverhessem ki! Már ott kivagyok, amikor a kocsiban Alaric elmeséli neki, milyen önfeláldozást hajt végre Stefan (jó, persze, nem halljuk a szöveget, de Caroline reakciója egyértelművé teszi, hogy mit mond a férfi). Ahogy közli a könnyeivel küzdve, hogy állítsa meg a kocsit, aztán kiszáll, felhívja élete szerelmét, aki nem veszi fel, de nem baj, ő sírva rámondja a hangpostájára, hogy hívja fel, és tudnia kell, hogy megérti őt, szereti és örökké szeretni fogja...a fenébe is, már attól potyognak a könnyeim, hogy csak leírom, mi van a jelenetben. Ha még Candice zokogását is bámulom, konkrétan érzem, ahogy összedől a világom. A karakterével együtt. Ez a nő a legcsodásabb, ehhez kétség sem fér! Számomra biztos nincs nála jobb! <3

1. Caroline visszakapcsolja az emberségét (6x19)

Az igazat megvallva ez a jelenet lekörözhetetlen a listámon! Azért az, amikor már fizikailag is érzem egy karakter fájdalmát, mert a színész olyan szinten átéli, nos...szerintem ez már egy másik szint a tehetséget nézve! Most jöjjek megint azzal, hogy csak nézzetek rá Paul Wesley-re, miközben Candice zokog a padlón? Totál egyértelmű, hogy az ő szíve is a padlóra került, miközben nézte. De nem rohanok ennyire előre. A videó elején Caroline nagyon közel jár ahhoz, hogy megölje Stefant, hiszen egyre közelebb viszi a pasi szívéhez a karót (megjegyzem ismét, hogy kikapcsolt állapotban is bravúros az alakítása), ekkor viszont Stefannak van annyi ereje, hogy belemászva a lány fejébe, megmutasson neki egy emléket. Mégpedig arról a napról, amikor kiásták a macit, és leszakadt a plüss feje. Stefan elmegy Care édesanyjához varrókészletért, és elkezdenek beszélgetni. Liz még azt is elmondja neki, hogy reméli, egy nap egy jó barátnál több lesz Caroline számára. Stefan szerint az időzítés nem megfelelő számukra, és ha majd lép Caroline felé, szeretné, ha tökéletes lenne, és nem lenne veszteség meg fájdalom. A nő szerint kicsit talán várnia kell, mire Stefan közli, hogy türelmes pasi. Felajánlja, hogy odaadja a levelet a lánynak, de Liz mondja, hogy még dolgozik rajta, mert ő is azt akarja, hogy tökéletes legyen. Stefan szerint jó édesanya, a nő pedig azt mondja, reméli. Ekkor kezdi el visszakapcsolni Caroline, még épp időben, hiszen már a halálán van a srác. Care megjegyzi, hogy látni akarja a többit is. Amikor az ajtónál dörömböl, és sírva mondja, hogy el akarja olvasni a levelét, meg ott "anyuci"-z össze-vissza, és kéri, hogy jöjjön vissza...ott már nem a könnyeim folynak, hanem szinte a szemem, mert nem képes megtartani a könnyáradatot, ami ki akar törni. Azt akarja, hogy Stefan megint mutassa meg neki az emlékképet, mert látni akarja az édesanyját, és tudni akarja, mi van a levélben. Aztán Stefan mondja, hogy már odaadta neki a levelet... Annyira durván látszik az arcán, ahogy leesik neki, hogy hamuvá égette kikapcsolt állapotban. Mindig úgy szeretném megölelgetni. Megkérdezi, hogy Stefan szerint mit akart neki elmondani, mire mondja, hogy bármi is volt az, már nincs többé. Igen, túl nyers, de így kell viselkednie, hogy az érzelmek eláraszthassák szegény lányt. Ettől még az arcán neki is ott van a fájdalom, meg a szemében a könnyek, hiszen szörnyű érzés így látnia Caroline-t. És ez még semmi...ekkor jön a padlón csücsülős zokogás, amivel engem egy az egyben a pokolba küld érzelmileg, akármikor nézem meg. Caroline kielemzi, miket művelt kikapcsolt állapotban. Hogy minden az ő hibája, megpróbálta megölni Stefant, kikapcsoltatta vele az érzelmeit, aztán lefeküdtek (bár ezt nem mondja ki, mert elharapja a mondat végét, de erre utal), és ahogy mondja, hogy sajnálja és mindent elrontott, már végképp nincs létező szó, amivel ki tudom fejezni, mennyire tökéletes Candice alakítása. Egy valódi csoda! <3 :'( Igen, nekem ő a legjobb színésznő a bolygón!

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.06.06. 12:25
Ninaa

Tökéletesen egyetértek mnden pontoddal! A 2. "hely" - nél az én szívem is megszakad(t), azt szerintem én is végig bőgtem. Francba. Mikor lettem én ilyen érzelgős?! :D Imádtam, amikor Care, Care volt. Imádtam amikor Care, érzelemmentes Care volt és imádtam, mindent, ami ő volt! Tényleg reménykedek, hogy a TO - ba valahogy  beleveszik őt, a gyerekeket és Ricet. Nem akarom, hogy bárkivel is összejöjjön, Steroline marad örökké, de szeretném továbbra is látni az alakításait! ♥


Úgy örülök, hogy egyezik a listánk, drága! :D Nagyon zokogós az a finálés momentum, az egyszer biztos! <33 Ebben amúgy egyetértünk! Mármint Steroline örökké, Candice-t pedig isteni lenne megint a képernyőmön látni, akár a TO-ban. Mondjuk most, hogy Los Angelesbe költözött, necces a dolog.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt